1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. HOOAJA AVASÕIT I Reisilaev Monica teeb laupäeval hooaja avasõidu
HOOAJA AVASÕIT I Reisilaev Monica teeb laupäeval hooaja avasõidu

HOOAJA AVASÕIT I Reisilaev Monica teeb laupäeval hooaja avasõidu

Reisilaeva Monica hooaeg algab kahe saare reisiga – sõita saab nii Aegnale kui ka Naissaarele. Laev väljub Pirita jõe suudmest laupäeva hommikul kell 10 Aegnale ja sõidab edasi Naissaarele. Naissaare sadamast väljub laev kell 17 ja Aegnalt kell 18 ning Piritale jõuab laev kella 19ks.

“Erinevalt eelmistest aastatest on Monica väljumis- ja randumiskoht tänavu Pirita kai juures, olümpiatribüünide ees. Monica on sõiduvalmis ja ilmateade lubab homseks tuulevaikset päikselist ilma. Sooja peaks tulema 18 kraadi ümber – nii et kõik tingimused mõnusaks merereisiks on loodud,” sõnas Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat. “Aegna ja Naissaar on kauni looduse ja põneva ajalooga saared, tasub minna avastama ja nautima,” lisas ta.

Maikuus teeb Monica veel ühe reisi, sõites järgmisel laupäeval, 30. mail nii Naissaarele kui ka Aegnale. Alates juunikuust muutuvad väljumised Naissaarele igapäevasteks. Aegna-reise plaanitakse suvel teha laupäeviti.

Rohkem infot sõidugraafikute, piletihindade ja ekskursioonide kohta saab Monica kodulehelt monica.ee või e-posti teel info@monica.ee.

Head Uudised GoodNews