1. Avaleht
  2. Keskkond
  3. IMELINE KESKKOND! Tallinna Botaanikaaias avati Meelte aed
IMELINE KESKKOND! Tallinna Botaanikaaias avati Meelte aed

IMELINE KESKKOND! Tallinna Botaanikaaias avati Meelte aed

Tallinna Botaanikaaias avati Meelte aedTallinna abilinnapea Merike Martinson avas täna Botaanikaaias aia osa, mis lisaks loodusesõpradele ja hobiaednikele võimaldab erivajadustega külastajatel taimedega lähemat tutvust teha.

Tarbetaimede aias saavad oma meeled proovile panna ja uut kogeda nii puudega inimesed kui tavakülastajad. Aias on võimalik liikuda ratastooliga ja vaegnägijatele on abiks kirjeldustõlkega audiogiid.

Erilist aeda avanud Tallinna abilinnapea Merike Martinson avaldas siirast tunnustust kogu botaanikaaia meeskonnale ja suurepärast algatust igati toetanud Tallinna linnapeale Edgar Savisaarele.

„Meelte Aed on kaasaegne aed, kus on igas aspektis arvestatud erivajadustega inimestega, aga sobib nautimiseks kõigile, kelle meeled on erksad ja kes soovivad neid meeli proovile panna,“ ütles Martinson ning märkis, et kuna käesolev aasta on Tallinnas kuulutatud puuetega inimeste aastaks, on loogiline Meelte Aia valmimine ja audiogiidi väljatöötamine just seal aastal.

Täna kell 16 esinevad Tallinna Botaanikaaias armastatud artistid Gertu Pabbo ja Mikk Mäe, õhtul kell 19 aga kõigi lemmik Anne Veski.

Head Uudised GoodNews