1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Jääaja Keskuses leiab selleaastasel sügisvaheajal aset põnev eriprogramm
Jääaja Keskuses leiab selleaastasel sügisvaheajal aset põnev eriprogramm

Jääaja Keskuses leiab selleaastasel sügisvaheajal aset põnev eriprogramm

jaaaja-keskusSel sügisvaheajal, 25. – 30. oktoobril, saavad suured ja väiksed veeta harivalt ja mõnusalt aega Jääaja Keskuses, kus on mänguliselt sisustatud terve vaheaeg. Jääaja Keskuses leiab selleaastasel sügisvaheajal aset põnev eriprogramm, mille eesmärgiks on lisaks harivale keskusele pakkuda lastele mõnusaid mänge ja lustakaid tegevusi.

Lisaks igapäevastele tegevustele ootab kõiki huvilisi reedel, 28. oktoobril kell 14.00-16.00 lumekuninganna Elsa ja Anna, kes mängivad ja tegelevad lastega üle terve keskuse. Laupäeval, 29. oktoobril kell 13.00-15.00 toimub sügiseteemaline meisterdamistöötuba igas vanuses huvilistele. Veel on võimalik koos sõprade või terve perega proovida uut Lotte interaktiivset loodusteemalist lauamängu. Muidugi ei puudu ka põnevad üllatused ning terves majas toimub kingituste rohke aaretejaht.

2012. aasta turismiobjektiks ja aasta keskkonnateoks valitud Saadjärve kaldal paiknev Jääaja Keskus on populaarteaduslik meelelahutuskeskus, mille eesmärgiks on tutvustada jääaega, selle jälgi Eestimaal ning anda aimu meie tulevikust. Jääaja Keskuse peamisteks tõmbeobjektideks on elusuuruses mammutid, lastele mõeldud mängukoobas ning igas vanuses külastajate jaoks põnevad interaktiivseid tegevused. Jääaja Keskus koos kohvikuga on avatud teisipäevast pühapäevani kell 11-18.

Rohkem infot leiab Jääaja Keskuse kodulehelt!

Head Uudised GoodNews