1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. JAH, JALGRATTALE! Kristiine Keskuse ümber paigaldati üle 200 jalgratta parkimishoidiku
JAH, JALGRATTALE! Kristiine Keskuse ümber paigaldati üle 200 jalgratta parkimishoidiku

JAH, JALGRATTALE! Kristiine Keskuse ümber paigaldati üle 200 jalgratta parkimishoidiku

Kristiine Keskuse renoveerimistööde raames avati Eesti kaasaegseim rattaparkla, kus on võimalik kasutada nii tavalisi- kui Bikeep nutihoidikuid. Tuleval hooajal lisanduvad elektritõukerataste parkimiskohad ja laadimispunktid.

„Kristiine Keskuse kliendid kasutavad liiklemiseks üha rohkem keskkonnasäästlikuid viise, mida on kahtlemata hea näha, sest see on üks lihtsamaid asju, mida igaüks saab kliimamuutuste peatamiseks ära teha. Meie hea meelega igakülgselt toetame tervislikke ja keskkonnateadlikuid valikuid ning loodame, et parkla leiab rohket kasutust,“ ütles Rocca al Mare ja Kristiine Keskuse juht Linda Eichler.

Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe rõhutas avamisel, et linnaosas on ettevõtlust soosiv, investeeringuid ligi tõmbav ning majandusstruktuuri moderniseerimist toetav majanduskeskkond. “Uute teede ehitamisel või vanade rekonstrueerimisel on saanud heaks tavaks, et sinna juurde planeeritakse kergliiklus – ja rattateed, sest paljud elanikud eelistavad üha rohkem liikumiseks jalgrattaid ja see trend on üha kasvav. Mul on hea meel selle üle, et Kristiine suurimas transpordisõlmes, kust päeva jooksul liigub läbi linna erinevaid punkte ühendav suur hulk ühistransporti, on nüüd võimalik jätta mugavalt ja turvaliselt oma jalgratas,” selgitas Riibe.

“Tänan ja tunnustan Kristiine Keskust ning Cityconi piirkonnas tehtud suure investeeringu eest rohelisema tuleviku suunal,” lisas Riibe.

Kristiine Keskuse ümber paigaldati septembris üle 200 jalgratta parkimishoidiku, millele lisandub Bikeep nutiparkla. Lisaks ehitatakse lähiajal Endla tänava poolsele platsile suitsetamiskoda, et vältida keskuse uste ees suitsetamist ja ringistmed puhkamiseks. Kevadel lisanduvad elektritõukerataste laadimispunktid.

Head Uudised GoodNews