1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Järva vallavalitsus pälvis vabatahtlike toetaja aunimetuse
Järva vallavalitsus pälvis vabatahtlike toetaja aunimetuse

Järva vallavalitsus pälvis vabatahtlike toetaja aunimetuse

Foto: Arno Mikkor

27. veebruaril Siseministeeriumis toimunud tänuüritusel tunnustasid ministeeriumi kantsler Lauri Lugna, Politsei- ja Piirivalveameti peadirektor Elmar Vaher ja Päästeameti peadirektor Kuno Tammearu möödunud aastal erakordse panusega silma paistnud abipolitseinike, vabatahtlike päästjate ja merepäästjate rühmi ning nende toetajaid.

Aasta abipolitseinike rühma aunimetuse sai Politsei- ja Piirivalveameti Lõuna prefektuuri Kagu politseijaoskonna Võru abipolitseinike rühm, parim vabatahtlik merepäästeühing 2017 on Lääne-Eesti vabatahtlik reservpäästerühm, mille merepäästevõimekus ulatub Nõva lahest Virtsu sadamani ning parimaks vabatahtlikuks päästekomandoks osutus Kambja vabatahtlik päästekomando.

Vabatahtlike toetaja aunimetusega tunnustati neid, kes on andnud vabatahtlikele kasutamiseks ruume ja tehnikat, aidanud õppusi läbi viia ning panustanud vabatahtlike töösse rahaliselt või oma isikliku ajaga. Siseturvalisuse vabatahtlike toetaja aunimetuse pälvisid Järva vallavalitsus, Kadrina vallavalitsus, Alfons Hakans AS, Nelja Energia AS, Auto 100 Tallinn AS ja Anne Aigro.

Tänukirja vabatahtlike toetamise eest said Sõrandu Farm OÜ, Respo Haagised AS, AS Reideni Plaat, Pro Marine Trade OÜ ja IIZI Kindlustusmaakler OÜ. Tänukirja siseturvalisusesse panustamise eest pälvis raudteeohutusega tegelev MTÜ Operation Lifesaver Estonia.

Allikas: Kesk-Eesti Tre Raadio

Head Uudised GoodNews