1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Järvamaa aasta emaks valiti kuue lapse ema Külli Huopolainen
Järvamaa aasta emaks valiti kuue lapse ema Külli Huopolainen

Järvamaa aasta emaks valiti kuue lapse ema Külli Huopolainen

Foto: Ants Leppoja
Foto: Ants Leppoja

Eile andsid Järva maavanem Alo Aasma ja Naiskodukaitse Järva ringkonna juhatuse liige Gerly Leit Kabala lasteaia õpetajale Külli Huopolainenile teada, et just tema on valitud Järvamaa aasta emaks 2017.

Naiskodukaitse Järva ringkonna esinaine Kirsika Ilmjärv ütles, et Külli Huopalainen on naine, kes on pakkunud kodusoojust, kallistusi ja suurt armastus lisaks enda 6-le lapsele, 13-le lapselapsele paljudele Kabala lasteaia lastele. Järeltulijate arvukus peegeldab kahtlemata Külli ja tema abikaasa laste rahulolu lapsepõlvega. Kõik 6 last: Indrek, Marika, Maris, Marit, Ivar, Merit on kõik oma kodud rajanud Järvamaale.

Järvamaa aasta ema auhind antakse Külli Huopolainenile üle 12. mail algusega kell 19.30 Järva-Jaani pastoraadihoones toimuval austamisõhtul. Traditsiooniliselt on selleks Resa Tiitsmaa valmistatud kaunis käsitöönukk.

Naiskodukaitse Järva ringkond ja Järva maavalitsus valivad aasta ema alates 2010. aastast. Varem on Järvamaa aasta ema tiitliga pärjatud Aile Pent, Ülle Pent, Miia Jürgen, Lii Sammler, Tiiu Schüts, Elve Kask ja Silva Kärner.

Allikas: Kesk-Eesti Tre Raadio

Head Uudised GoodNews