1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. JÄTA MEELDE! Abitelefon 1345 vahendab tormiabi Tallinnas
JÄTA MEELDE! Abitelefon 1345 vahendab tormiabi Tallinnas

JÄTA MEELDE! Abitelefon 1345 vahendab tormiabi Tallinnas

JÄTA MEELDE! Abitelefon 1345 vahendab tormiabiTallinna abilinnapea Kalle Klandorfi sõnul on Tallinna raskete ilmastikutingimuste tagajärgede likvideerimise komisjon valmisolekus võimalike tormikahjustuste tagajärgede kiireks likvideerimiseks ning tuletab meelde, et kiiret ja operatiivset abi vahendab linnakodanikele Tallinna abitelefon 1345.

Hetkel toimub regulaarne ilmaprognooside jälgimine ning informatsiooni vahetamine. „Uudishimulikel ei soovita minna muulidele ja mereranda kõrgeid laineid nautima, sest see võib päästjatele ja politseile lisatööd juurde tuua,” ütles Klandorf.

Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf soovitab aknad ja uksed korralikult sulgeda, autosid ei soovita puude alla parkida. Kindlasti tuleb jälgida, et reklaamstendid ja muud reklaami alused oleks tormikindlalt kinnitatud. Hoovidest ja rõdudelt tuleks koristada kergesti lenduvad esemed ning võimaliku elektrikatkestuse tarbeks varub ettenägelik inimene patareisid. Pooleli olevatel ehitustel tuleks jälgida tellingute püsivust ja lahtine kraam tuule eest varju alla viia.

Head Uudised GoodNews