1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Jõgevamaa otsib häid tegijaid

Jõgevamaa otsib häid tegijaid

Ettevõtja ja Kasepää vallas asuva samovarimuuseumi omanik Veronika Kookmaa, kes pälvis tunnustuse Jõgevamaa Hea Turismitegija 2011
Foto: Vircinia Kotkas

Jõgeva Maavalitsus koostöös Jõgevamaa Omavalitsuste Liiduga kuulutab välja konkursi „Jõgevamaa Tunnustab“. Autasud antakse üle Eesti Vabariigile pühendatud Jõgeva maavanema ja Jõgeva Omavalitsuste Liidu juhatuse esimehe vastuvõtul.

Jõgeva Maavalitsuse ja Jõgevamaa Omavalitsuste Liidu korraldatud konkursile “Jõgevamaa Tunnustab ” saab kandidaate esitada kuni 25. jaanuarini. Autasud antakse üle Eesti Vabariigi 95. aastapäevale pühendatud Jõgeva maavanem Viktor Svjatõševi ja Jõgeva Omavalitsuste Liidu juhatuse esimehe Toivo Tõnsoni pidulikul vastuvõtul.

“Konkursi eesmärk on tunnustada olulise tähtsusega tegu, mis on mõjutanud kohalikku ja maakondlikku arengut ning tunnustada tegutsevaid äriühinguid ning ettevõtjaid, kelle tegevus ja eeskuju on enim positiivselt mõjutanud majandus- ja elukeskkonda, inimeste heaolu tõusu Jõgevamaal ning tõstnud ning tõstnud maakonna tuntust 2012. aastal. Tunnustust jagatakse seitsmes kategoorias: „Jõgevamaa Aasta Tegu“, „Jõgevamaa Hea Investor“, „Jõgevamaa Hea Põllumajandusettevõte“, „Jõgevamaa Hea Ettevõte“, „Jõgevamaa Hea Turismitegija“, „Jõgevamaa Hea Keskkonna Tegu“, „Jõgevamaa Hea Piirkonna Edendaja“ ütles Jõgeva maavalitsuse arengu-ja planeeringuosakonna juhataja kohusetäitja Mart Tooming.

Kandidaatide konkursile esitamise õigus on kõigil avalik- ja eraõiguslikel juriidilistel ning füüsilistel isikutel. Ettepanek kandidaadi kohta tuleb esitada paberkandjal 25. jaanuariks 2013 Jõgeva Maavalitsusse aadressil Suur tn 3, 48306 Jõgeva linn või elektrooniliselt aadressilemv@jogevamv.ee.

Konkursile ettepaneku vormistamise kord on avaldatud ka Jõgeva Maavalitsuse kodulehel http://www.jogeva.maavalitsus.ee/

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews