1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. JÕULUDEKS TULEMAS! Vennad Zapašnõid toovad Eestisse võimsa UFO-tsirkuse
JÕULUDEKS TULEMAS! Vennad Zapašnõid toovad Eestisse võimsa UFO-tsirkuse

JÕULUDEKS TULEMAS! Vennad Zapašnõid toovad Eestisse võimsa UFO-tsirkuse

Vennad Zapašnõid19. ja 20. detsembril toimub Tallinnas Tondiraba Jäähallis kosmiline ja suurejoonelist tsirkuseetendus “UFO – tsirkus teiselt planeedilt”, mille toovad Eestisse Moskva Suure Tsirkuse eestvedajad vennad Askold ja Edgard Zapašnõi. Moskvalaste tsirkuse-show on klassikalise tsirkuse stereotüüpe lõhkuv, särav, dünaamiline, mõnikord vastuoluline nähtus, mida kriitikast hoolimata alati imetletakse. Legendaarne suguvõsa, artistlik karisma, töökus ja eesmärgikindlus on lasknud vendadel Zapašnõidel, suure tsirkusedünastia esindajatel, elus läbi lüüa ning tänaseks juhivad nad kuulsat Moskva Suurt Tsirkust.

Uus programm “UFO” on üks 2015. aasta maailma parima tsirkuse-show nominentidest. See hõlmab 120 osalejat, kellest 25 on erinevate tsirkusefestivalide laureaadid Pekingis, Monacos, Pariisis, Moskvas, 7 veoautotäit aparatuuri, kostüüme, rekvisiite, uusimaid arvuti- ja lasertehnoloogiaid ning unikaalseid kosmosekostüüme. Kõike seda täiendab Askold Zapašnõi suurepärane režissööritöö. Lisaks saab show`s näha 20-meetrist lendavat taldrikut, erakordseid valguslahendusi, bigbändi, Moskva tsirkuse balletti ja

20 unikaalset julgestuseta sooritatavat tsirkusenumbrit. Kogu etendus on kantud Askold ja Edgard Zapašnõi motost: “Ainult parimad artistid, ainult parimad etteasted – ainult parim programm maailmas!”

Täna, 28. septembril kell 12.30 tutvustavad  Askold ja Edgard Zapašnõi kosmilist ja suurejoonelist tsirkuseetendust ajakirjanikele, pressikonverents toimub Tallinnas Tondiraba Jäähallis (Varraku tn 14).

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews