1. Avaleht
  2. Keskkond
  3. Kaja Kultuurikeskuse vene vestlusõhtu külaliseks on Aleksei Turovski
Kaja Kultuurikeskuse vene vestlusõhtu külaliseks on Aleksei Turovski

Kaja Kultuurikeskuse vene vestlusõhtu külaliseks on Aleksei Turovski

Tallinna Mustamäe Linnaosa Valitsus ja Aleksandr Zukerman kutsuvad 17. detsembril kell 17.30 Kaja Kultuurikeskuses (E. Vilde tee 118) taas põnevale vestlusõhtule. Seekord on külaliseks Eesti armastatuim zooloog ja huvitavate looduslugude rääkija Aleksei Turovski.

„Mustamäe Kultuurikeskus Kaja on aastaid edukalt korraldanud eestikeelseid vestlusõhtuid säravate ja huvitavate Eestimaa inimestega. Alates oktoobrikuust toimuvad Kajas sarnased vestlusõhtud ka vene keeles. Esimene külaline oli riigi peaarst eriolukorra ajal dr Arkadi Popov. Novembrikuu vestlusõhtul säras kordumatu ja andekas laulja Elina Nechayeva ja detsembrikuus kuuleme Aleksei Turovskilt uskumatuid lugusid loomadest, lindudest ja üldse loodusest,“ sõnas Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats.

Vene vestlusõhtuid juhib tuntud ajakirjanik ja intervjuumeister Aleksandr Zukerman.

Ürituse korraldajad järgivad kõiki Terviseameti ja Tallinna Linnavalitsuse COVID-19 leviku tõkestamise meetmeid, sh publiku hajutamist. Kõikidele õhtu külalistele jagatakse tasuta kaitsemaske. Kaitsemaski kandmine ürituse ajal on rangelt kohustuslik.

Head Uudised GoodNews