1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. KALAMAJA PÄEVAD TULEKUL! Põhja-Tallinna vaimsus tuleb tänavatele
KALAMAJA PÄEVAD TULEKUL! Põhja-Tallinna vaimsus tuleb tänavatele

KALAMAJA PÄEVAD TULEKUL! Põhja-Tallinna vaimsus tuleb tänavatele

Kalamaja päevadTallinna Linnavalitsuse korralduse eelnõu kohaselt  antakse MTÜ-le Telliskivi Selts luba Vana-Kalamaja tänava osaliseks sulgemiseks (Niine ja Kotzebue tänava vahelisel kõigul) asumifestivali „Kalamaja päevad 2015“ korraldamiseks 16. mail  kella 7.30-st kuni 24.00-ni.

MTÜ Telliskivi Selts korraldab käesoleval aastal Põhja-Tallinnas juba traditsiooniks muutunud Kalamaja päevad, mille keskseks kogunemispaigaks on Vana-Kalamaja tänav, Kalma sauna ümbrus, Kotzebue plats ning Kotzebue tänava Laste muuseumi esine lõik. Kotzebue plats on planeeritud laadaks ning festivali pealava asukohaks. Kalma sauna hoovis, Kotzebue platsil ning Kotzebue tänava kõnniteel (Kopli tänava suunal) toimub laat ning leiavad aset õpitoad ja näitused.

Korralduse eelnõu kohaselt vabastatakse MTÜ Telliskivi Selts teede ja tänavate sulgemise maksu tasumisest. Teede ja tänavate sulgemise maks üritusega seotud sulgemiste eest oleks 544 eurot. Projekti eelarve kulud on 9760  eurot. Ürituse finantseerimiseks on rahalisi vahendeid 8 300 euro ulatuses. Kuna ürituse eelarve on selgelt negatiivne, on põhjendatud rahuldada MTÜ Telliskivi Selts taotlus ja vabastada MTÜ Telliskivi Selts Kalamaja päevade läbiviimisel teede ja tänavate sulgemise maksu tasumisest. Ürituse korraldajal lasub kohustus informeerida avalikkust liikluskorralduse muudatustest.

Head Uudised GoodNews