1. Avaleht
  2. Toit
  3. KALEV 215 I Milline Kalevi toode on rahva lemmik?
KALEV 215 I Milline Kalevi toode on rahva lemmik?

KALEV 215 I Milline Kalevi toode on rahva lemmik?

Kalevi kommivabrik algatas rahvahääletuse, et välja selgitada, millised nende maiustused on eestimaalaste seas kõige rohkem armastatud.

„Kuna Kalev tähistab sel aastal 215. juubelit, on sobiv hetk teha vahekokkuvõtteid ja küsida Kalevi maiustuste sõpradelt, milliseid meie tooteid nad kõige enam hindavad ja armastavad. Huvitav on näha, kas lemmikuteks jäävad endiselt meie legendaarsed tooted, nagu Annekese šokolaad, Maiuspala või Kalevi kommid, või võtavad koha sisse uued maitsed,“ selgitas Kalevi turundusjuht Kätlin Sepp.

„Kalevi tooteportfellis on ligi 200 erinevat maiustust igale maitse-eelistusele. Kuidas nendel magusaturul läheb, seda näeme müügitulemustest, ent hääletamise kaudu otse tarbijatelt saadav tagasiside on hoopis sügavam, andes väärtuslikku sisendit meie tootearendajatele, kelle ülesanne on luua Kalevile tooteid, mis kõnetavad nii meie vanemaid kui ka nooremaid magusasõpru,“ lisas Sepp.

Oma lemmikute Kalevi maiustuste poolt saab hääletada, valides ühe toote eelvalikusse pääsenud maiustuste seast. Samuti on igal hääletajal võimalus välja pakkuda ja anda hääl lemmikule, mis eelvalikusse ei pääsenud. Hääletajate seast loositakse välja kord nädalas kaks Kalevi kingikoti saajat. Juba on oma hääle andnud üle 4000 kommisõbra. 22. novembril selgub, kellele kuulub peaauhind – kastitäis Kalevi toodet, mille ta on lemmikuks valinud.

Hääletamine toimub Kalevi veebilehel.

Head Uudised GoodNews