1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Kandideeri! Algas konkurss presidendi noore haridustegelase ja reaalainete preemiatele
Kandideeri! Algas konkurss presidendi noore haridustegelase ja reaalainete preemiatele

Kandideeri! Algas konkurss presidendi noore haridustegelase ja reaalainete preemiatele

Foto: Shutterstock

Vabariigi Presidendi Kultuurirahastu kuulutab välja konkursi presidendi noore haridustegelase preemiale ja reaalainete eripreemiale, millele saab kandideerida 23. oktoobrini.

Kolm 4000 euro suurust noore haridustegelase preemiat antakse välja koostöös Danske Bankiga ning samuti 4000 euro suurune reaalainete eripreemia koostöös Skype Eestiga.

Preemiatele on oodatud kandideerima 35-aastased ja nooremad inimesed, kes on saavutanud väljapaistvaid tulemusi õpetaja või õppejõuna, haridusasutuste või -organisatsioonide töötajana, õppematerjalide väljatöötajana ning haridusuuenduste algataja või elluviijana.

Kandidaate saavad esitada nii tingimustele vastavad kandidaadid ise, nende tööandjad või muud haridusalal tegutsevad organisatsioonid ja inimesed. Valiku kandidaatide seast teeb Kultuurirahastu nõukogu.

Kandideerimiseks tuleb esitada kandidaadi kirjalik avaldus koos isikuandmetega, preemiale esitatud tegevuste põhjaliku kirjelduse ja soovituskirja(de)ga, mis tuleb saata hiljemalt 23. oktoobril (kaasa arvatud) digitaalselt allkirjastatuna e-posti aadressile vpinfo@vpk.ee või Vabariigi Presidendi Kultuurirahastu postiaadressil Weizenbergi 39, 15050 Tallinn.

Põhjalikumalt on tingimused kirjas Noore haridustegelase preemia ja Reaalainete eripreemia statuutides.

Head Uudised GoodNews