1. Avaleht
  2. Poliitika
  3. Keskerakond kinnitas kandidaadid Tallinna linna juhtimiseks
Keskerakond kinnitas kandidaadid Tallinna linna juhtimiseks

Keskerakond kinnitas kandidaadid Tallinna linna juhtimiseks

Keskerakonna Tallinna piirkondade nõukogu koosolekul otsustati, et vastavalt koalitsioonilepingus sätestatud positsioonide jaotusele usaldati seniseid juhte ametis jätkama.

Senistel positsioonidel jätkavad abilinnapead Betina Beškina (sotsiaalhoolekanne, tervishoid), Andrei Novikov (transport, linnavara) ja Vadim Belobrovtsev (sport, haridus, integratsioon) ning Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats, Põhja-Tallinna linnaosa vanem Manuela Pihlap, Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe, Kesklinna linnaosa vanem Monika Haukanõmm, Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat ja Haabersti linnaosa vanem Oleg Siljanov.

Uueks linnavalitsuse liikmeks saab Vladimir Svet, kes asendab Tallinna linnavolikogu aseesimehe ja fraktsiooni esimehe kandidaadiks nimetatud Kalle Klandorfi. Kuni Lasnamäe linnaosa vanema kandidaadi valimiseni täidab linnaosavanema kohuseid Anu Aus.

Keskerakonna aseesimees ja Tallinna piirkondade nõukogu esimees Mihhail Kõlvart ütles, et Keskerakond panustab pealinna juhtimises kogemusele ja stabiilsusele. “Meie meeskond on end Tallinnas tegudega tõestanud ja olen kindel, et üheskoos suudame edukalt hakkama saada uute väljakutsetega,” lausus Mihhail Kõlvart. “Esmajoones tuleb pingutada, et seljataksime üheskoos võimalikult kiiresti COVID-19 pandeemia nii, et see avaldaks meie igapäevasele toimetulekule võimalikult väikest mõju. Meie eesmärk on valmis ehitada Tallinna Haigla, leida investor Tallinna Linnahallile, kaasajastada linnaruumi ja kanda väärikalt 2023. aasta Euroopa rohelise pealinna tiitlit. Lisaks hakkame pealinna kooliõpilasele maksma kuni 100-eurost koolialguse toetust ja tõstame pensionilisa nelja aasta jooksul 200 euroni.”

Head Uudised GoodNews