1. Avaleht
  2. Keskkond
  3. KESKKONNASÄÄSTLIK VÄLK TAKSO! Taksojuht Hans Kõllo hindab heatujulisi sõitjaid
KESKKONNASÄÄSTLIK VÄLK TAKSO! Taksojuht Hans Kõllo hindab heatujulisi sõitjaid

KESKKONNASÄÄSTLIK VÄLK TAKSO! Taksojuht Hans Kõllo hindab heatujulisi sõitjaid

Hans KõllArvatavasti on iga tallinlane märganud linnas vaikselt ringi sahisevaid elektriautosid, mille küljel on “Välk Takso” ja taksofirma logo. Teadjamad inimesed helistavad taksot tellides just Välk Taksosse, sest tegu on keskkonnasõbralike sõidukitega ja mis võiks olla toredam, kui jõuda punktist A punkti B ja teha seejuures veel heategu meid ümbritsevale keskkonnale! Mida aga arvavad firmast juhid, kes keeravad päevast päeva rooli?

Välk Takso juhi Hans Kõllo meelest on Välk Takso eelis teiste taksofirmade ees see, et ta paistab silma oma värskusega. “Disain on omanäoline, silmapaistev ja huvipakkuv. Elektriauto on suhteliselt uus leiutis ning lisaks oma keskkonnasõbralikkusele pakub klientidele ka palju huvi, eriti neile, kes pole varem elektriautoga sõitnud. Auto on vaikne, sujuv ja väle,” kirjeldab ta. Firma valiski ta uudsuse ja värske mõtlemise tõttu, samuti on kollektiiv tema arvates sõbralik, tingimused sobivad ja teenistus on hea.

“Taksojuhi töö juures kõige enam meeldib talle paindlikkuse võimalus oma ajaga ümber käia nii, nagu parasjagu vaja on. Vahel võib klientidega suheldes väga põnevaid asju teada saada. Juhtub nii naljakaid seiku kui ka veidi põnevusttekitavaid,” jutustab Hans Kõllo. Head klienti kirjeldab ta nii: “Hea klient on eelkõige viisakas ning eriti meeldiv on kui klient istub hea tujuga autosse ning tal on mõni põnev lugu, mida ta kangesti jagada tahab.”
Seejuures tunnistab taksojuht, et talle meeldib võimalikult palju linnas jala liigelda ja kui ilm hea, liikleb ta ka jalgrattaga.

Välk Takso on 2014. aastal asutatud firma, kes kasutab sõitudeks uusi Nissan Leaf taksosid.

Head Uudised GoodNews