1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Kiida head inimest! Räpina Vallavalitsus ootab ettepanekuid, et leida nominendid hõbedastele tänumärkidele
Kiida head inimest! Räpina Vallavalitsus ootab ettepanekuid, et leida nominendid hõbedastele tänumärkidele

Kiida head inimest! Räpina Vallavalitsus ootab ettepanekuid, et leida nominendid hõbedastele tänumärkidele

Maagia6Räpina Vallavalitsus ootab kaasabi ja ettepanekuid, leidmaks väärilised nominendid Räpina valla hõbedastele tänumärkidele.

Kolmapäeval, 22. veebruaril Räpina Aianduskooli saalis toimuval Räpina valla tänuõhtul „Märka ja tunnusta 2016″ tunnustatakse ja tõstetakse esile 2016. aastal Räpina valla elu edendamisel erinevates valdkondades silma paistnud isikuid või kollektiive, samuti organisatsioone või ettevõtteid, kelle tegevus või selle tulemus on väärt tunnustamist.

Kuidas nominendid esitada?

Nominendid tuleb esitada etteantud vormil, mille leiab Räpina valla kodulehelt või Räpina Vallavalitsuse kantseleist hiljemalt reedeks, 27. jaanuariks 2017.

Esile tõstetav tegu, saavutus või tulemus peab olema aset leidnud või lõpule viidud 2016. aastal Taotlusse tuleb kirjutada nominendi nimi ning tegu, saavutus või tulemus, mille alusel nominent esitatakse. Taotlus peab olema varustatud ka nominendi esitaja nime ja kontaktandmetega. Anonüümseid esildisi ei arvestata.

Nominente hindab laiapõhjaline hindamiskomisjon, kuhu kuuluvad erinevate eluvaldkondade esindajad ning valla erinevate piirkondade külade esindajad.

Taotlused saata aadressil vald@rapina.ee või Räpina Vallavalitsus, Kooli 1, 64504 Räpina.

Monika Kuzmina Peatoimetaja