1. Avaleht
  2. Intervjuu
  3. KING OF KINGS! Moldovas Eestit esindanud Roman Zõbin: enne matši Morariga jäi mul taastumiseks liiga vähe aega
KING OF KINGS! Moldovas Eestit esindanud Roman Zõbin: enne matši Morariga jäi mul taastumiseks liiga vähe aega

KING OF KINGS! Moldovas Eestit esindanud Roman Zõbin: enne matši Morariga jäi mul taastumiseks liiga vähe aega

Roman Zõbin6Moldovas Chisinau Manej Sporta Arenal King of Kingsi etapiheitlustes brasiillase Rodrigo Ferreira ja moldovalase Sergei Morariga võidelnud Eesti kickpoksija Roman Zõbin sai rasketes matšides küll Ferreirast 3:0 punktiseisuga jagu, kuid finaalmatši kolme raundi järel andsid kohtunikud sama punktiseisuga võidu ja tiitli kohalikule mehele.

Roman, kas võitlus Rodrigo Ferreiraga oli väga raske? Kas sa tundsid mingil hetkel, et sa võidad teda või oli kõik lõpuni kaheldav?

Rodrigo oli väga tugev ja sugugi mitte tavapärane vastane. Heitluses temaga sain kergelt viga ja ka ühe haava. Matš temaga polnud kerge, kuid ma teadsin, et mul õnnestub aktiivsemana töötades initsiatiiv enda kätte võtta. Rodrigo on kogenud võitleja, füüsiliselt tugev ja energiline. Ühel hetkel andsin talle vastamata löögi, kuid ta sülitas hambakaitsme välja ja võttis nii endale toibumiseks aega. Võitluse lõpus olin võidus kindel, sest andsin talle rohkem täpseid lööke.

Roman-Zõbin4

Roman-Zõbin32

VAATA ROMANI JA RODRIGO MATŠI VIDEOT!

Kas matšiks Sergei Morariga olid juba liiga väsinud, et tema võidupunktid omale sai?

Enne matši Morariga jäi mul taastumiseks liiga vähe aega, esimeses heitluses sai palju jõudu ära kasutatud, kuid ma läksin lahingusse kindla plaaniga jõuvarud kolme raundi peale ära jaotada. Morari on tugev ja kogenud vastane, kuid ma teadsin, et suudan temaga võidelda ja olin endas kindel. Lõpuks olin häälestunud ekstraraundiks, mulle tundus, et ma suutsin anda rohkem puhtaid ja täpseid lööke. Kuid kõrvalt on kõike paremini näha ja kohtunikud otsustasid anda võidu Morarile. Järgmine suurem lahing tuleb mul kevadel.

Roman Zõbin4

Roman Zõbin5

VAATA ROMANI JA SERGEI MATŠI VIDEOT!

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews