1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. KOHADE ARV PIIRATUD! Kiireimad jõuavad ühe maailma tuntuima Tiibeti õpetlase loengule Eestis
KOHADE ARV PIIRATUD! Kiireimad jõuavad ühe maailma tuntuima Tiibeti õpetlase loengule Eestis

KOHADE ARV PIIRATUD! Kiireimad jõuavad ühe maailma tuntuima Tiibeti õpetlase loengule Eestis

Tenzin Priyadarshi16Augustis Tallinnas esineva Tiibeti munga ja õpetlase Tenzin Priyadarshi Rinpoche kahele loengule on kohtade arv piiratud, seetõttu on just nüüd õige aeg ennast nendele huvitavatele üritustele kirja panna.

6. augustil kell 18.30 räägib Tenzin Priyadarshi Tallinna raekojas vabastavast kunstist, loeng on osa sealsest näitusest “Kunst valitseb”, kus on erakordselt eksponeeritud Lääne- Euroopa 15.- 17. sajandi vanade meistrite originaalmaalid.

7. augustil kell 18 võtab õpetlane Hopneri majas Raekoja plats 18 jutuks budismi, areneva meele ja tehnoloogia, see on pilguheit uue massikommunikatsiooni ja arenevate tehnoloogiate ajastu eetikale.

Korraldajad soovitavad ennast kirja panna vaid juhul, kui registreeruja osalemine on kindel. Esimese loengu osavõtutasu on 6 eurot, sisaldades ka näituse külastust, millesse saab süveneda kohe pärast loengut. Pileteid saab osta Tallinna raekoja piletikassast.

Hopneri majas toimuv teine loeng on tasuta, kuid eelnevalt registreeruda tuleb mõlemale.

Auväärne Tenzin Priyadarshi Rinpoche on uuenduslik mõtleja, filosoofist õpetlane, filantroop, polümaat ja munk. Ta on Massachusettsi tehnoloogiainstituudi dalai-laama eetika ja transformatiivsete väärtuste keskuse asutaja ja juht.

Auväärse Tenzin Priyadarshi loengutele saab SIIN!

Head Uudised GoodNews