1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Konkurss “Harjumaa aasta tegija” on avatud
Konkurss “Harjumaa aasta tegija” on avatud

Konkurss “Harjumaa aasta tegija” on avatud

Konkurss “Harjumaa aasta tegija” ootab ettepanekuid inimestest, ühendustest, asutustest, ettevõtetest, kes on 2021. aastal silma paistnud tähelepanuväärse panusega maakonna arengusse.

Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskuse (HEAK) juhatuse liige Hannes Ojangu tõdeb, et segadused maailmas jätkuvad ning ebakindlus ja määramatus homse ees ei ole kuhugi kadunud. „Selleks, et inimestena tugevaks jääda, vajame enda kõrvale hoolivat kogukonda ja innustavaid eestvedajaid. Oluline on neid märgata ja tunnustada, ehk annab see neile omakorda jõudu ja enesekindlust!“ lisab Ojangu.

Konkursile saab kandidaate esitada 17. oktoobrini keskuse veebilehekülje kaudu järgmistes kategooriates: aasta sädeinimene, aasta vabaühendus, aasta panustaja, aasta tegu, Harjumaa tervisetegu, parim siseturvalisusse panustav organisatsioon, parim Leaderi koostööprojekt, parim Leaderi ettevõtlusprojekt, parim Leaderi elukeskkonna projekt.

Põhja-Harju koostöökogu tegevjuht Margit Pärtel innustab nominente esitama: „Hoolimata segastest aegadest ootame kogukondadelt ja ettevõtjatelt ikka põnevaid ideid, mida saame programmist Leader toetada. Märkame neid toredaid ettevõtmisi!“

Tunnustused antakse üle 25. novembril. Tunnustussündmusel Ääsmäe külakeskuses antakse välja ka konkursi “Eesti kaunis kodu” preemiad. Eelmisel aastal sai aasta teoks Padise kloostri varemete konserveerimine ja külastuskeskuse taasavamine.

Head Uudised GoodNews