1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. KONKURSS MUUSIKUTELE I Piret Miller: nii toetame välismaiste suurkontsernide asemel Eesti muusikuid
KONKURSS MUUSIKUTELE I Piret Miller: nii toetame välismaiste suurkontsernide asemel Eesti muusikuid

KONKURSS MUUSIKUTELE I Piret Miller: nii toetame välismaiste suurkontsernide asemel Eesti muusikuid

Kultuuriministeeriumi poolt sel aastal kultuurisõbra tiitliga pärjatud kütusemüüja Olerex kuulutas Eesti muusikakirjutajatele välja audiologo konkursi. Tavaliselt ostavad ettevõtted muusikalisi kõlle välismaistest muusikapankadest, aga eriline olukord innustab kasutama ebatavalisi lahendusi.

„Audiologo on lühike meeldejääv muusikakõll, mida ettevõtted kasutavad oma reklaamides,“ ütles Olerexi tegevjuht Piret Miller. „Kiiruse ja soodsama hinna tõttu tellitakse audiolahendused sageli mõnest rahvusvahelisest muusikapangast. Kuna muusikute sissetulekud on kukkunud nulli lähedale ja aktiivset kontserdisuve pole oodata, otsustasime luua isemoodi väljundi loomingu vormimiseks teenistuseks,“ põhjendas Miller. „Julgustame sama tegema ka teisi ettevõtteid, kel plaanis audiologo luua või vahetada, nii toetame välismaiste suurkontsernide asemel Eesti muusikuid.“

Audiologo konkursile oodatakse 20 sekundi pikkust meeldejääva ja sõbraliku kõlaga helget heliteost, muusikastiili osas piiranguid ei ole. Audiologo hakatakse kasutama Olerexi raadio-, tele- ja online-reklaamides. Osalema on oodatud kõik Eesti muusikaloojad, teosed jõuavad žüriile hindamiseks anonüümselt. Konkursi võitjaga sõlmitakse litsentsileping, mille kohaselt omandab Olerex audiologo õigused 1000 euro väärtuses, mis kantakse netosummana võitja pangakontole. Teise ja kolmanda koha auhinnaks on kütus, millega suvel Eestit avastama minna.

Audiologo konkursiga soovib Olerex anda panuse Eesti muusikutele töö tagamisse. Olerex on Eesti Riikliku Sümfooniaorkestri (ERSO) kuldsponsor, Saaremaa ooperipäevade peatoetaja ning pannud õla alla ka mitmete teiste kultuuriürituste toimumisele. Olerex on Eesti suurim kütusemüüja, ettevõte põhineb 100% Eesti kapitalil ja annab tööd ligi kaheksasajale inimesele.

Lisainfo konkursi kohta leiad SIIT!

Head Uudised GoodNews