1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. KONTSERT KADRIORUS! Veebruariõhtu šampanjaga laseb kõlada kaunil sopranil ja mehisel tenoril
KONTSERT KADRIORUS! Veebruariõhtu šampanjaga laseb kõlada kaunil sopranil ja mehisel tenoril

KONTSERT KADRIORUS! Veebruariõhtu šampanjaga laseb kõlada kaunil sopranil ja mehisel tenoril

Ksenia Kuchukova
Ksenia Kuchukova

16. veebruaril kell 18 toimub Kadrioru lossis kontsert “Veebruariõhtu šampanjaga”, kus esinevad sopran Ksenia Kuchukova ja tenor Andrei Bogatch, klaveril saadab Auli Lonks. Kavas on Itaalia heliloojate ooperiaariad ja duetid, Napoli laulud. Kontsert on kahes osas, vaheajal värskendab külalisi pokaal tasuta šampust. Piletid 10 ja 13 eurot on müügil Piletilevi müügipunktides ja tund enne algust kohapeal.

Peterburis sündinud Ksenia Kuchukova elab alates 2004. aastast Eestis. Ta alustas 2006. aastal õpinguid Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias kompositsiooni erialal ning parallelselt võttis eraviisiliselt laulutunde Eda Zahharova juures. Ksenia võitis 2006. aastal Mart Saare nimelisel lauluvõistlusel Suure-Jaanis  II preemia ning samal aastal astus Eesti Muusika- ja Teatriakadeemiasse laulu erialale prof. Mati Palmi lauluklassi.

Aastatel 2009-2013 õppis lauljanna klassikalist laulmist G. Verdi nim. Milaano Konservatooriumis prof. Jenny Anvelt-Scarafoni lauluklassis ning oli Rahvusvahelise Giulietta Simionato konkursi finalist (2010).

Alates 2013. aastast õpib Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia magistratuuris prof. Eva Märtson-Wilsoni lauluklassis. Ta on II Tiit Kuusiku nim. rahvusvahelise liedi konkursi III preemia omanik(2012), Klaudia Taevi Rahvusvahelise konkursi diplomand (2013), ETV Telekonkursi “Klassikatähed 2013” diplomand ning on laulnud kontsertidel ja festivalidel Eestis ja Itaalias.

Andrei Bogatch sündis Ukrainas ja alustas lauluõpinguid G.Otsa nim. Tallinna Muusikakoolis. Ta õppis eraviisiliselt laulmist Eda Zahharova juhendamisel. Aastatel 2007-2010 õppis Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias prof. Mati Palmi lauluklassis. Aastast 2010 õpib G. Verdi nim. Milaano Konservatooriumis prof. Christina Rubini lauluklassis.

On osalenud mitmetel rahvusvahelistel konkurssidel ja pälvinud auhindu ning preemiaid: Noorte lauljate konkurss, Eesti 2004. ja 2005. aastatel — I preemia, Mart Saare nim. lauluvõistlus, Eesti 2007.a. – I preemia, 4th International Young Vocalist Competition of Opera Singer Alida Vane, Ventspils 2007. aastal – II preemia, Jyväskyla Rahvusvahelise tenorite konkursi finalist, Soome, 2009.aastal, Rahvusvahelise Giulietta Simionato konkursi finalist, Itaalia, 2010.a. Andrei on laulnud kontsertidel ja festivalidel Eestis ja Itaalias.

Head Uudised GoodNews