1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. KOOLINOORED SUVEKS TÖÖLE I Tähelepanu, aktiivsed koolinoored – Mustamäe pakub teile tööd
KOOLINOORED SUVEKS TÖÖLE I Tähelepanu, aktiivsed koolinoored – Mustamäe pakub teile tööd

KOOLINOORED SUVEKS TÖÖLE I Tähelepanu, aktiivsed koolinoored – Mustamäe pakub teile tööd

Kuni 12. juunini on aktiivsed ja töökad koolinoored alates 14. eluaastast oodatud osalema Mustamäe Linnaosa Valitsuse konkursil, mille eesmärk on pakkuda noortele suveks linnaosas tööd.

“Lapsed ja noored olid meil osaajaga heakorratöödele võetud ka eelmisel suvel,” räägib linnaosa vanem Lauri Laats, “juunist augusti lõpuni 2019 töötas Mustamäel kokku 22 noort, kes tegutsesid MLOV heakorratöötajate juhendamisel peamiselt Mustamäe parkides – riisusid lehti, korjasid prügi jne. Paraku ei ole see uudis, et meie noorte tööharjumused on sageli pehmelt öeldes puudulikud. Eks siin oleme meie, täiskasvanud, ise süüdi, sest kui noort inimest pole maast madalast õpetatud üht-teist ise tegema, vaid kõik on ette-taha ära tehtud, siis palju sealt loota ju ei saa. Eelmisel suvel Mustamäel tööl olnud noortest olid paar-kolm siiski tublid.”

Sellel aastal soovitakse konkursi alusel leida heakorratöödele koolinoori alates 14. eluaastast, kes tahavad ka tööd teha, mitte ainult palgapäeval palka. Konkursile on oodatud aktiivsed, töökad, kohusetundlikud koolinoored, kasuks tuleb varasem kogemus ja loomulikult peab olema tahe suvel töötada. Töö sisuks saab olema Mustamäe parkide, teemaaedade, bussiootepaviljonide territooriumi koristamine, prügikastide ning pinkide ümbruse korrastamine. Töö periood on juuni–august 2020 kolm päeva ja 10–12 tundi nädalas (E, K, R kell 9–13). MLOV pakub noortele tähtajalist töölepingut, juhendamist ja tuge, korralikke töövahendeid ning meeskonnatöö kogemust. Tublimatele leiame kindlasti tööd ka järgmistel koolivaheaegadel!

Kandideerimissoov tuleb saata aadressil mustamae@tallinnlv.ee, enda lühitutvustusele lisaks võiks ka põhjendada, miks heakorratöödele kandideerida soovid ning miks leiad, et just sina oled sobiv kandidaat. Konkurss kestab 12. juunini ja lisainfot saab telefonil 645 7525.

Head Uudised GoodNews