1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. KORRARIKKUMISI SILMA EI JÄÄNUD I Lauri Laats hoiab Mustamäel silma peal elektritõuksiga ringi vurades
KORRARIKKUMISI SILMA EI JÄÄNUD I Lauri Laats hoiab Mustamäel silma peal elektritõuksiga ringi vurades

KORRARIKKUMISI SILMA EI JÄÄNUD I Lauri Laats hoiab Mustamäel silma peal elektritõuksiga ringi vurades

“Nii soe ja mugav kui autoga sõita muidugi ei ole,” tunnistas Lauri Laats, “aga see-eest võimaldab ligipääsu praktiliselt kõikjale ning mis eriti vahva: parkimismuret, seda meie Mustamäe kirstunaela, absoluutselt ei esine!”

Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats kontrollis täna taas Mustamäe haljasalade, teede ja tänavate ning mänguplatside seisukorda ning külastas ka linnaosa toidupoode. Niisuguseid kontrollreide teeb Laats mitu korda nädalas, sest kui asju oma silmaga näed, oskad seada need ka õigesse perspektiivi.

“Mul on mustamäelaste üle hea meel,” ütles Laats, “sest korrarikkumisi silma ei jäänud, meie suletud mängu- ja spordiplatside inventar oli terve, piirdetarasid polnud keegi puutunud, midagi polnud lõhutud. Loodetavasti nii jääbki, ma väga loodan, et kuskilt ei ilmu välja anonüümseid jõumehi, kes parema tegevuse puudusel kipuvad linnainventariga rinda pistma!”

Linnaosa vanem Lauri Laats kordas siiski üle ka oma eilse üleskutse kõigile mustamäelastele, kel võimalus koduaknast mänguväljakutel silm peal hoida. Ka linnaosa heakorraga paistsid lood tänase päeva seisuga olevat enam-vähem. “Eks siin-seal on mõni murdunud puuoks, põõsastes kohati talve- ja muud prahti jms,” tunnistas Lauri Laats, “aga kevadkoristus on meil ju alles algusjärgus, nii et linnaosa kohta, kus elanike arv ligineb 67 000-le, on Mustamäe oma nimest hoolimata tänavu aprillikuu alguses üsna puhas ja viisakas. Katsume kõik seda hoida – ja meie siin linnaosa valitsuses teeme selle nimel jätkuvalt iga päev tööd.”

Mis linnaosa toidupoodidesse puutub, siis oli siingi heameel tõdeda, et Lauri Laatsi reedesest kontrollkäigust ja puudustele tähelepanu juhtimisest on olnud kasu – nii Grossi Toidukaubad kui Kadaka Selver olid asunud puudusi edukalt likvideerima ning üldjoontes võis kaupluste olukorraga juba täiesti rahule jääda.

“Tõsi küll, mõnel pool tuli juhtida tähelepanu sellele, et desovahendi kasutamist tuleb ostjatele võimaldada nii poodi sisenedes kui sealt väljudes,” möönis Laats, “ja eks pisemaid möödalaskmisi oli kohati mujalgi, sel teemal sai töötajatega taas vesteldud. Aga üldjoontes jäi süda siiski üsna rahule. Tundub, et eriolukorraga kohanemine ja reeglite järgimine on Mustamäel kulgenud päris kenasti. Jätkame sama joont, head mustamäelased, ja püsigem terved!”

Head Uudised GoodNews