1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Kristiine abipolitseinikud panustasid turvalisuse tagamisse 3000 töötundi
Kristiine abipolitseinikud panustasid turvalisuse tagamisse 3000 töötundi

Kristiine abipolitseinikud panustasid turvalisuse tagamisse 3000 töötundi

Tallinna Kristiine Linnaosa Valitsus tänas ja tunnustas abipolitseinikke sel aastal tehtud vabatahtliku töö eest.

Kokku panustasid abipolitseinikud vabatahtlikult 3000 töötundi. Põhja politseiprefektuuri Lääne-Harju politseijaoskonna abipolitseinikud osalesid patrullis, reididel, ennetustegevustel, kuid olid ka abiks üritustel, näiteks jagasid sügisel elanikele koos linnaosavalitsuse ametnikega helkureid.

Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe rõhutas, et abipolitseinike panus linnaosa turvalisuse parandamisesse on väga tähtis. „Mul on hea meel, et leidub neid inimesi, kes hoolivad sellest, et elu meie ümber oleks turvalisem ja on valmis ise vabatahtlikuna selle nimel tegema tööd. Seejuures tuleb rõhutada, et abipolitseinikud teevad seda oma teise valdkonda kuuluva põhitöö kõrvalt, oma vaba aja arvelt. Selle töö osakaal on ajas kasvanud ja abipolitseinike kohalolek linnapildis aitab tagada elanikele turvatunde. Oleme selle eest neile väga tänulikud ja panus terve ühiskonna heaolusse väärib tunnistamist,“ lisas Riibe.

Lõppeva aasta kõige tragimate abipolitseinike seast väärivad esile tõstmist kindlasti Egerti Liiv ja Kerstin Kotkas, kes osalesid aasta jooksul kokku vastavalt 991 ja 912 tundi politseitegevuses.

„Abipolitseinikest on saanud korra tagamisel ja ennetustöös oluline jõud. Nende professionaalsus on ajas kasvanud. Me oleme oma abipolitseinike üle väga uhked. Täna on neist saanud politseile oluline tugi ja raske on kujutada ette, kui neid meile abiks ei ole. Meil on hea meel, et abipolitseinike tööd märgatakse ja nende väärtust hinnatakse. Oleme rõõmsad, et Kristiine linnaosa oma abipolitseinike tööd teistele eeskujuks esile tõstab,“ ütles abipolitseinike tööd juhtiv Karin Talalaev Lääne-Harju politseijaoskonnast.

„Töö käib selle nimel, et Kristiines oleks mõnus ja turvaline elada. Pean väga oluliseks, et koostöös politseiga oleme linnaosas sellel aastal saanud juurde veel kaks uut valvekaamerat. Usun, et tänu läbimõeldud koostööle jääb nii mõnigi kurikaelte pahatahtlik kavatsus tulevikus ellu viimata,“ lisas Jaanus Riibe.

Head Uudised GoodNews