1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Kristiine kutsub perehommikule
Kristiine kutsub perehommikule

Kristiine kutsub perehommikule

Pühapäeval kell 12.00 toimub Löwenruh’ pargis perehommik, kuhu on oodatud kõik lapsed ja lapsevanemad. Üheskoos mängitakse lõbusaid liikumismänge, mida viib läbi liikumisõpetaja Siim Tõnisson.

“Oleme sel aastal korraldanud mitmeid üritusi lastele ja noortele – hiljuti toimus Löwenruh” pargi madalseiklusrajal “Lapsed spordiga sõbraks” liikumisüritus, samuti Kristiine noortekeskuses inspiratsiooniõhtu, kus räägiti küberkiusamisest, kuhu samuti olid oodatud noored koos vanematega. Eesmärk on tuua rohkem noori õue liikuma ja pakkuda mitmekülgseid tegevusi. On suur rõõm, et saame ka sel pühapäeval kutsuda lapsi koos vanematega sportlikule perehommikule, kus toimuvad kõigile põnevad liikumismängud,” rääkis Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

“Lastele meeldib liikuda ning on alati meeldinud. Lihtsalt neid ümbritsev keskkond on aja jooksul väga palju muutunud. Liikumismängud on loodud selleks, et hoovisport uuesti au sisse viia ning juba sel pühapäeval on ideaalne võimalus enda lapsed liikumisega nakatada!” kutsub liikumisõpetaja Siim Tõnisson.

Rohkem infot treeneri kohta leiab siit!

Head Uudised GoodNews