1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Kuidas leida oma unistuste töökoht? Värbamisekspert annab nõu tasuta veebiseminaril
Kuidas leida oma unistuste töökoht? Värbamisekspert annab nõu tasuta veebiseminaril

Kuidas leida oma unistuste töökoht? Värbamisekspert annab nõu tasuta veebiseminaril

17. märtsil kell 14.00 toimub tasuta veebiseminar “Kuidas leida oma unistuste töökoht?, mida viib läbi Ketlin Kasak, kes on värbajana läbi viinud rohkem kui 7000 tööintervjuud ning aidanud ettevõtetel värvata sadu töötajaid, olles justkui tõlgiks tööandjate ja -otsijate vahel. Ta on juhendanud paljusid inimesi ettevõtja teele asumisel, aidanud neil karjääri teha ja toetanud esimeste ettevõtlike sammude tegemisel. Veebiseminari lõpus jagatakse infot ka tööpakkumiste kohta.

Isiklik kogemus

Veebiseminaril osaleb ka praegune Jõhvi KIA autoesinduse tegevjuht Matti Pruul, kes jagab oma isiklikku kogemust unistuste töökoha otsimise protsessist koostöös Human Resources Solutions OÜ ja Kanal2 uudistesaatega Reporter.

Matti Pruul. Foto: Riina Vaikmaa

Koroonakriisis kaotas Matti oma töö, kuid ta ei kaotanud lootust ega ettevõtlikkust ning meil oli heameel toetada Mattit unistuste töökoha leidmisel. Kasak ja Pruul jagavad kõiki häid ideid, kuidas ka sinul on võimalik oma tööalased unistused ellu viia.

Teadmised kõigile

Seminaril jagab Ketlin Kasak oma parimaid teadmisi kõigile, kes pürgivad oma unistuste töökoha suunas. Inimeste unistused on erinevad – kes tahab saada tippjuhiks, kes arstiks, kes turvameheks, kes politseinikuks. “Usun, et igaühe jaoks on sobilik töökoht kusagil olemas ja eks Eesti vanasõnagi ütleb: Küll töö tegijaid leiab,” ütleb Kasak.

Koolitusele on oodatud kõik, kes uue töökoha otsingul – olgu tegemist juhtide, spetsialistide, palgatöötajate või ettevõtjatega. Samad printsiibid parima töökoha leidmiseks kehtivad kõigile.

Veebiseminaril räägitakse, kuidas koostada kandideerimiseks professionaalne elulugu (CV) ja motivatsioonikiri ning kuidas olla kandideerimisprotsessis enesekindel. 

“Pean enesekindlust professionaalsuse kõrval üheks olulisimaks teguriks unistuste  tööle saamisel. Olles enesekindel, saame seda süstida ka oma kaaslastesse,” rõhutab Kasak.

Igaühe jaoks on sobilik töökoht kusagil olemas ja eks Eesti vanasõnagi ütleb: Küll töö tegijaid leiab!

Head Uudised GoodNews