1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. KULTUUR KODUS I Naudi täna heategevuslikku kontserti Marek Sadama, Tõnu Laikre ja Martin Trudnikoviga
KULTUUR KODUS I Naudi täna heategevuslikku kontserti Marek Sadama, Tõnu Laikre ja Martin Trudnikoviga

KULTUUR KODUS I Naudi täna heategevuslikku kontserti Marek Sadama, Tõnu Laikre ja Martin Trudnikoviga

Täna kell 19.00 toimub restoranis Kolm Sibulat heategevuslik kontsert, mida saab vaadata Õhtulehe veebist ja Facebooki lehelt. Sina saad seda nautida oma kodumugavusest ning tasuks võib võimalusel teha annetus Vähiravifondile Kingitud Elu.

Avaldame Marek Sadama postituse:

Pean sööma enda sõnu. Sel korral teen seda meeleldi. Nimelt lubasin, et ei tee nn. veebikontserte. Sest publikuta…

Posted by Marek Sadam on Neljapäev, 16. aprill 2020

Pean sööma enda sõnu. Sel korral teen seda meeleldi. Nimelt lubasin, et ei tee nn. veebikontserte. Sest publikuta keeruline ja teised teevad paremini.Tõsi, ütlesin Vikerraadios Owe Petersellile antud intervjuus, et kui tuleb tore heategevuslik eesmärk, siis ei välista esinemist. Ühel päeval kirjutas hea Toivo Tänavsuu ja küsis, et ega ma ei sooviks Vähiravifond “Kingitud Elu” toetuseks kontserti anda. Sellistele ettevõtmistele ei ütelda ei. Kaalusime erinevaid võimalusi ja sobivaid ruume. Minuga koos astuvad Teie ette Tõnu Laikre ja Martin Trudnikov ( musitseerime erinevates ruumides ). See kõik ei jõuaks Teieni kui puuduksid Kalle Tetsmann ja Rauno Vahtre. Esitame nii autorilaule kui šansoone. Arvestades kõiki nõudmisi, tuli paigana appi restoran Kolm Sibulat. Meie kontserti saab näha Õhtuleht veebist ja FB leheküljelt. Kontsert toimub sel laupäeval 19.00.
PS. Püüdke siis selleks ajaks kenasti ekraanide ees olla.
PS.PS. Veelkord ja edaspidi teema juurde mitte tagasi tulles, oleme enam kui reeglites ja kaitstud.

Heategevusest ja toetamisest. Olen isegi kunagi vajanud enda tegevuseks tuge ja siis seda polnud. Seepärast pean erakordselt oluliseks aidata seal kus saan. Minu südames ongi Kingitud elu ja MTÜ Loomadevarjupaigad. Arvan, et niimoodi tuleb käituda kui elu on sulle kinkinud palju. Tänulik tuleb olla. Teisi tuleb aidata, mitte käsi pikalt ees ringi käia kui kõht täis ja tuba soe.

Minul isiklikult on heameel üle pika aja ülikond selga panna ja enda Uncle Paulid jalga tõmmata. Kuigi see pole ikka see päris. Tahaksin Teid tõeliselt näha.

Head Uudised GoodNews