1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Lääne maavalitsus annab esmakordselt välja maakonna teenetemärgi
Lääne maavalitsus annab esmakordselt välja maakonna teenetemärgi

Lääne maavalitsus annab esmakordselt välja maakonna teenetemärgi

Lääne maavalitsus annab tänavu esmakordselt välja maakonna teenetemärgi, mis on Läänemaa kõrgeima autasuna mõeldud maakonnale osutatud eriliste teenete ja väljapaistvate saavutuste tunnustamiseks. Maavalitsus tunnustab aumärgiga inimesi, kes on andnud oma tegevusega märkimisväärse panuse Läänemaa edendamiseks.

Teenetemärgi saab Eesti kodanik või välismaalane, kes on oma silmapaistva töö ja tegevusega kaasa aidanud Lääne maakonna
Lääne maavalitsus ootab 15. veebruarini ettepanekuid isikute kohta, kellele anda Lääne maakonna teenetemärk. arengule, samuti saavutuste eest, mis on toonud tunnustust maakonnale. Teenetemärgi saaja ei pea olema Lääne maakonna elanik.

Teenetemärgi andmise taotlus peab sisaldama:

1. teenetemärgi saaja isikuandmeid

2. tegevusala

3. teenetemärgi saaja teenete loetelu koos põhjendustega

Kirjalikke ettepanekuid kandidaatide kohta palutakse saata e-postiga (info@lmv.ee) või viia Lääne Maavalitsusse (Lahe 8, Haapsalu) hiljemalt 15. veebruariks 2013. Taotlusvorm on Lääne Maavalitsuse kodulehel. Maavalitsus annab teenetemärgi üle 22. veebruaril vabariigi aastapäeva kontsertaktusel.

Läänemaa teenetemärk on hõbedast, ristiosa on emailitud valge kuumemailiga, sõõri keskel on punase kuumemailiga ümbritsetud tasapinnaline kotkakujutis. Teenetemärgi lint on punase, valge ja rohelise triibuga.

Head Uudised GoodNews