1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. LAHEVERE ERAMUD I LVM laiendab müügihitiks kujunenud eramupiirkonda Kuressaare piiril
LAHEVERE ERAMUD I LVM laiendab müügihitiks kujunenud eramupiirkonda Kuressaare piiril

LAHEVERE ERAMUD I LVM laiendab müügihitiks kujunenud eramupiirkonda Kuressaare piiril

LVM Kinnisvara alustas Kuressaares üle ootuste menukaks osutunud Lahevere eramupiirkonda veel 22 eramukrundi rajamisega.

Kuressaare ja Kudjepe piiril asuvas Lahevere arenduses kasvab uute eramute arv seega neljakümneni. “Kuressaare ise on hubaselt eklektiline ja sinna ei sobiks identsete majade rivi,” rõhutas LVM Kinnisvara juhatuse liige Ingmar Saksing. “Seepärast teemegi kadakate ja mere vahele ehitusvalmis krundid, et iga pere saaks endale südamelähedase ja isenäolise kodu teha.”

Lahevere eramupiirkonna esimese etapi arendus küll peatus korraks kevadise viiruselaine ajaks, kuid tänaseks on 18 ehitusvalmis krunti valmis ja kiiresti läbigi müüdud. “Suurte kruntidega piirkond asub praktiliselt mere ääres, samas ka Kuressaare piiril, ning lisaks heale asukohale on ka kommunikatsioonid ja paberimajandus korras ning kõik ehituseks valmis,” selgitas Saksing müügiedu. “Omapäi kodu rajades on mõnega neist ikka kehvasti. Ning kruntide müügihind on soodne.”

Igale Lahevere krundile viib sõidutee ning on rajatud vee- ja kanalisatsiooniühendused. Lahevere elurajoonini viib heas korras asfalttee.

Head Uudised GoodNews