1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Laupäeval avatakse hooaja esimene Merivälja turg
Laupäeval avatakse hooaja esimene Merivälja turg

Laupäeval avatakse hooaja esimene Merivälja turg

4. juunil kell 10–13 on avatud hooaja esimene Merivälja turg. Esinevad Reet Linna ja Black & White Dance tantsutüdrukud.

Merivälja turult saab osta talukaupa, mune, mett, kurki, rabarberit, kala ja juustu delikatesstooteid. Müügil on ahjusoojad leivad ja küpsetised, pirukad, vahvlid, hoidised ja muu kraam, mida poest ei leia, ka eksootilisem kaup. Samuti saab turult soetada käsitööd. Müügil on maitse- ja maasikataimed. Turul on umbes 30 müüjat.

Peale kauplemise on turul mitmekesine meelelahutusprogramm. Esinevad Reet Linna ja Black & White Dance tantsutüdrukud. Lapsed saavad puhuda hiigelmulle, mängida pallimänge, lasta teha näomaalinguid. Avatud on töötoad.

„Igal paikkonnal on oma lugu ja mõni ettevõtmine, mille järgi kohta tuntakse. Meriväljal on selleks saamas laupäevased turuhommikud. Turg toob kokku müüjad, ostjad, uudistajad ning on oluline kogukonna kokkusaamise koht. Turg on nagu kogukonnapidu, mis pakub rõõmu ja annab energiat,” ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat. „Merivälja turg toimub teist suve. Selle elujõud on tema väga hästi töötav mootor,” lisas ta. „Turg on avatud iga ilmaga. Naabrid lähemalt ja kaugemalt on oodatud,” kutsus linnaosavanem.

  • Merivälja turg toimub juunist oktoobrini kaks korda kuus.
Head Uudised GoodNews