1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Lavastus “Praegu pole aeg armastamiseks” osaleb kahel mainekal festivalil Venemaal
Lavastus “Praegu pole aeg armastamiseks” osaleb kahel mainekal festivalil Venemaal

Lavastus “Praegu pole aeg armastamiseks” osaleb kahel mainekal festivalil Venemaal

18.septembril kell 19.00 etendub teatri R.A.A.A.M. lavastus “Praegu pole aeg armastamiseks” Volkovsky rahvusvahelisel teatrifestivalil Jaroslavlis, Venemaal. Tegemist on Damir Salimzianovi lavastuse esimese välismaise esinemisega, millele järgneb 7. oktoobril etendus Peterburi festivalil Balti Maja.

Rahvusvaheline Volkovsky festival toimub 17.–23. septembrini Jaroslavlis. Korraldajaks on Feodor Volkovi nimeline Jaroslavli Riiklik Akadeemiline Draamateater, mille kunstiline juht on Venemaa üks hinnatumaid lavastajaid Jevgeniy Marcelli. Festivalil osaleb üheksa teatrit 10 lavastusega Venemaalt, Eestist ja Saksamaalt.

“Praegu pole aeg armastamiseks” on kurbnaljakas lugu sellest, kuidas inimene teeb kõik, et oma õnne edasi lükata. Me mõtleme välja üha rohkem asju, mis ei lase meil olla koos nendega, keda me armastame. Viimasel teatriaasta auhindade jagamisel oli lavastus “Praegu pole aeg armastamiseks” nomineeritud neljas kategoorias – parim lavastus, parim meespeaosa, parim naispeaosa ning parim naiskõrvalosa, mille laureaadiks sai Harriet Toompere.

Lisaks kahele etendusele idanaabrite juures on võimalik hinnatud lavastust näha Eestis 21.-22.jaanuaril Tallinnas ning veebruaris Tartus.

Head Uudised GoodNews