1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. LILLED LASNAMÄEL I Lasnamäe avati lillekioskite tänav, mis on avatud ööpäevaringselt
LILLED LASNAMÄEL I Lasnamäe avati lillekioskite tänav, mis on avatud ööpäevaringselt

LILLED LASNAMÄEL I Lasnamäe avati lillekioskite tänav, mis on avatud ööpäevaringselt

Lasnamäe Prisma parklas avati esimene ja ainuke lillekioskite tänav Lasnamäel. Uus lillekioskite tänav annab võimaluse osta lilli igal kellaajal, kuna üks kioskidest hakkab töötama ööpäevaringselt. Lillekioskites tegutseb Marleen lilled.

Augusti algusest on Lasnamäe Prisma parklas võimalik ööpäevaringselt lilli osta kolmest lillekioskist, mis töötavad läbi aasta. Kõik lillekioskid on avatud iga päev, üks nendest ööpäevaringselt ja kaks kioski on avatud 9-21.

“Lasnamäe esimese lillekioski tänava avamine annab kohalikele elanikele võimaluse osta lilled ka vara hommikul või hilja õhtul ning miks mitte ka öösel üllatada oma lähedasi. Lasnamäe Prisma parkla sobib asukoha mõttes väga hästi, kuna ka kauplus ise on ööpäevaringselt avatud,” rääkis Capfieldi juhatuse liige Ruben Gornischeff.

Marleen lilled juhataja Artur Adelevitš kommenteeris kioskite avamist: “Meil on hea meel, et saame lasnamäelastele pakkuda võimalust osta lilli ükskõik, millisel ajal. Enam ei ole vaja öösiti sõita kesklinna, kui tekib ootamatult soov või vajadus lillekimbu järele.“

Head Uudised GoodNews