1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Linn ootab nominente noorsootöö tunnustuskonkursile „Suured teod“
Linn ootab nominente noorsootöö tunnustuskonkursile „Suured teod“

Linn ootab nominente noorsootöö tunnustuskonkursile „Suured teod“

Järjekorras 14. Tallinna noorsootöö tunnustuskonkursile „Suured teod“ on oodatud nominente esitama kõik, kes on käesoleval aastal märganud mõnd silmapaistvat ja tunnustust väärivat tegu noorsootöö valdkonnas.

Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsev peab oluliseks seda, et linn väärtustab noori ja olulisi ettevõtmisi, mida noorte jaoks tehakse, ning kutsub üles kõiki märkama. „Soovime konkursiga anda kõigile sõnumi, et märgakem neid, kes igapäevaselt panustavad noorte heaks ning tunnustagem ettevõtlikke ja tublisid noori, kes annavad endast rohkem, kui neilt seda ehk oodataksegi. Tallinnas tehakse noorte heaks palju suuri tegusid ja tänavusel Eesti juubeliaastal tahamegi kokku koguda 100 tegu noorsootöös, mis väärivad esiletõstmist ja tänu,“ tutvustas abilinnapea tänavust konkurssi.

Konkursile saab esitada nominente kokku viies kategoorias. Lisaks traditsiooniks saanud kategooriatele „Suured teod Tallinna noortele“ ja „Tallinna noorte suured teod“ valitakse konkursil Tallinna aasta noorsootöötaja, aasta noor vabatahtlik ja esmakordselt aasta noorteühing.

Nominentide esitamise tähtajaks on 10. jaanuar. Auhindade saajad avalikustatakse veebruaris pidulikul auhinnagalal. Konkurssi korraldab Tallinna Spordi- ja Noorsooamet.

Esitada saab SIIN!

Head Uudised GoodNews