1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Linnakärajad räägivad täna Tartu teedest ja sildadest
Linnakärajad räägivad täna Tartu teedest ja sildadest

Linnakärajad räägivad täna Tartu teedest ja sildadest

Kaasamiskärajate sarja 14. üritus, mis toimub 20. septembril, ootab kõiki, keda huvitavad jõelinna liiklus, ühendusteed ja sillad.

Tartu on jõelinn ja seetõttu ka sildadelinn. Sügishooaja esimene “Linnakärajad” on pühendatud sellele, mis teeb linnast linna: teedele ja sildadele, ühendustele ja ületustele. Kõne all on olulisemad investeeringud ja nende tegemise põhimõtted. Samuti arutatakse, kuhu ja kuidas liigub tuleviku tartlane, millised on liikumisteede head lahendused ja milliste riikide poole tasub eeskuju otsimiseks pilgud pöörata.

Esinevad linnamajanduse valdkonna abilinnapea Raimond Tamm, Tartu ruumiloome osakonna liikuvusspetsialist Aksel Part ja volikogu majanduskomisjoni esimees ning arengu- ja planeerimiskomisjoni liige Verni Loodmaa. Kärajaid juhib volikogu esimees Lemmit Kaplinski.

Lühiettekannetele järgneb arutelu, kus kõigil vaatajatel on võimalus sõna sekka öelda – esitada küsimusi ja avaldada arvamust. “Postita oma mõtted ja küsimused Facebooki otse-eetri ajal. Ülekande käigus vastatakse kindlasti huvitavamatele neist,” ütlevad korraldajad.

Linnakärajad alustavad kell 18 otseülekandena Tartu linnavolikogu Facebooki-lehel ja on hiljem samas järelvaadatavad.

Head Uudised GoodNews