1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Linnavalitsus hakkas tegema ingliskeelset kuukirja “Tallinn In Brief”
Linnavalitsus hakkas tegema ingliskeelset kuukirja “Tallinn In Brief”

Linnavalitsus hakkas tegema ingliskeelset kuukirja “Tallinn In Brief”

Linnauudised on nüüdsest kättesaadavad ka ingliskeelsele elanikkonnale üle linna, sest Tallinna kesklinna valitsuse ja linna kommunikatsiooniteenistuse koostöös hakkas aprillist ilmuma igakuine uudiskiri, mis kajastab sisserännanud tallinlaste jaoks olulisimaid uudiseid.

12. aprillil ilmus esimene uudiskiri „Tallinn in Brief“, mille tellijaskond on juba praegu ligi 150 kohalikku inglise keele kõnelejat. Kui seni ilmus kesklinna valitsuse eestvedamisel inglisekeelne uudiskiri, mis oli suunatud just Kesklinna kui suurima inglisekeelse kogukonnaga linnaosa elanikele, siis nüüdsest laienesid nii teemadering kui ka sihtgrupp üle Tallinna.

Esimene number sisaldab ülevaadet uutest Kesklinna rajatud jalgrattaparkimiskohtadest ja selgitab, miks paigutati Pirita kloostri ette piletimasin. Lisaks saavad uudiskirja tellinud linlased lugeda sellest, millises auväärses nimekirjas saavutas Tallinn teiste linnade seas kõrge koha ning millistel juhtudel saab aprillis ja mais kutsuda haigele lapsele koduarsti brigaadi. Uudiskiri sisaldab ka olulist teavet Rocca al Mare promenaadi liikumisharrastajatele ja väikest munitsipaalpolitsei meeldetuletust kõigile avalikus ruumis viibijatele.

Tellijaks saab end registreerida siin.

Head Uudised GoodNews