1. Avaleht
  2. Haridus
  3. Loodus- ja terviseteaduste instituudis alustab õpinguid 361 õppurit
Loodus- ja terviseteaduste instituudis alustab õpinguid 361 õppurit

Loodus- ja terviseteaduste instituudis alustab õpinguid 361 õppurit

Tallinna Ülikooli loodus- ja terviseteaduste instituudi kõrghariduse esimesel astmel õppima asumiseks kasutas seda võimalust 190, teisel 165 ja kolmandal kuus õppurit.

Loodus- ja terviseteaduste instituudi (LTI) bakalaureuseastme õppekavadele on õppima tulijaid 190 (avaldusi laekus 1052), neist üle poolte asuvad õppima kehakultuuri (51) või psühholoogia (40) erialadele. Rekreatsioonikorralduse erialale on tulemas 25 õppurit. Loodusteadustega seotud erialadele tuleb õppima keskkonnakorraldust 24, bioloogiat 17 ja integreeritud loodusteadusi 17 üliõpilast. Õppekavale „Integreeritud tehnoloogia ja käsitöö“ asub sügisest õppima 16 üliõpilast.

LTI magistriõppe erialadele tuleb sügisest õppima 165 (avaldusi laekus 332). Populaarseim õppekava oli jätkuvalt organisatsioonikäitumise eriala, kus kõik 50 õppekohta on täidetud. Psühholoogiaõpinguid magistritasemel alustab 24 tudengit ja kunstiteraapiaid 16 üliõpilast. Rekreatsioonikorralduse erialale tuleb õppima 15, linnakorralduse erialale 14 kandidaati. Väiksemad grupid on tulemas keskonnakorralduse erialale (kaheksa) ja molekulaarse biokeemia ja ökoloogia erialale (kuus).

Õpetajaõpinguid on alustamas 32 tudengit, neist 15 kehakultuuriõpetaja, kuus loodusteadusteõpetaja ja 11 tehnoloogiavaldkonna ainete õpetaja õppes.

Doktoriõpinguid on sügisest alustamas kuus kandidaati.

Õppelepingud tuleb sõlmida 19. augustiks.

Head Uudised GoodNews