1. Avaleht
  2. Haridus
  3. LOOV JA LÕBUS KOOL I Veel viimased kolm päeva saab hääletada aasta kooli poolt
LOOV JA LÕBUS KOOL I Veel viimased kolm päeva saab hääletada aasta kooli poolt

LOOV JA LÕBUS KOOL I Veel viimased kolm päeva saab hääletada aasta kooli poolt

Aasta kooli konkurss ootab reedeni eestimaalaste hääli, et selgitada välja aasta kool. Aasta kool 2020 tiitlit püüab kümme finaali jõudnud kooli kuuest maakonnast.

Aasta kooli eesmärk on näidata kooli loovas ja lõbusas võtmes. Sel aastal valis žürii 10 finalisti välja 31 kooli seast ning parim selgitatakse välja rahvahääletusega. “Meil on väga hea meel, et Eestis leidub palju omanäolisi koole, kus tegutsetakse ühiselt ka õppetöö väliselt, hinnatakse koostööd ja koolis valitsevad üksteist toetavad suhted. Kutsume ka kogukondi omakandi koolile kaasa elama ja hääletama,” rääkis Haridus- ja Noorteameti koolituskeskuse peaspetsialist Kadri Ratas.

Žürii otsusega pääsesid finaali Vääna Mõisakool, Haapsalu Kutsehariduskeskus, Püünsi Kool, Tartu Forseliuse Kool, Võru Gümnaasium, Jõhvi Gümnaasium, TERA Peedu Kool, Viimsi Gümnaasium, Rakvere Ametikool ja Tartu Kristjan Jaak Petersoni Gümnaasium. Finalistid on loetletud juhuslikus järjekorras.

Konkursi finalistidega saab tutvuda ETV hommikusaate „Terevisioon“ ja portaali Novaator vahendusel. Oma hääle saab anda igaüks veel reedeni, 23. oktoobrini aadressil novaator.err.ee/aastakool.

Aasta kooli väljaselgitamiseks liidetakse kokku rahvahääletused tulemused ja žürii hinded. Aasta kool 2020 kuulutatakse välja 30. oktoobril ETV otsesaates „Terevisioon“.

Head Uudised GoodNews