1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Maalikunsti huvilisi oodatakse Köismäe tornis lillenäitusele
Maalikunsti huvilisi oodatakse Köismäe tornis lillenäitusele

Maalikunsti huvilisi oodatakse Köismäe tornis lillenäitusele

Foto: Jelena Vilt

Art Studio Galleria koostöös Kadrioru pargi ja Tallinna linnateatriga kutsuvad maalikunsti huvilisi Lillefestivali näitusele, mis kestab 19. maist 26. augustini Köismäe tornis Tallinna tornide väljakul.

Oma töid Lillefestivalil esitasid professionaalsed kunstnikud, kunstistuudiod üle Eesti, ja ka lihtsalt loomingulised inimesed, kes pole ükskõiksed lillekunsti vastu.

Näituse kuraator Jane Siimso-Merivoo märgib, et juba kolmandat aastat järjest võtavad osa Köismäe torni näituses paljud andekad kunstnikud ja loomeinimesed.

Festivali raames valitakse kuus parimat tööd: 5 neist valib žürii, ühe valib publik. Kõik näituse külastajad saavad osaleda rahvahääletusel. Parimade tööde autorid saavad rahalisi preemiaid. Autasustamine toimub 26. augustil Lillefestivali ametliku sulgemise ürituse käigus.

Näitusele esitatud töid võib näha Laboratooriumi 27 aadressil asuvas Köismäe tornis, mis on avatud kolmapäevast pühapäevani kella 10-st hommikul kella 5-ni õhtul, esmaspäeval ja teispäeval on see suletud.

Täiendavat infot võib leida Art Studio Galleria kodulehel www.galleria.ee.

VAATA GALERIID!
Fotod: Jelena Vilt

Head Uudised GoodNews