1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. MÄRKA JA TUNNUSTA I Haaberstis otsitakse kaunimaid jõuluehteis hoove
MÄRKA JA TUNNUSTA I Haaberstis otsitakse kaunimaid jõuluehteis hoove

MÄRKA JA TUNNUSTA I Haaberstis otsitakse kaunimaid jõuluehteis hoove

Haabersti linnaosavalitsus kuulutab välja kauneima jõuluvalgustuse konkursi. Konkursile oodatakse fotosid jõuluvalgustusega kaunistatud koduaedadest ja hoovidest, et valida välja säravaimalt ehitud Haabersti koduhoovid.

Haabersti linnaosavanem Andre Hanimägi sõnas, et iga päevaga on linnaosas näha üha rohkem kaunistatud ja jõuluehteis koduhoove. „Soovime omalt poolt tänada ja tunnustada neid, kes pakuvad silmailu paljudele ning muudavad kaunimaks kogu linnaosa,“ ütles Hanimägi ning lisas, et säravaimalt ehitud hoovide kaunistajad saavad linnaosavalitsuse poolt tunnustatud ja auhinnatud.

Ka linnaosavalitsus on sel aastal panustanud linnaosa kaunistamisse mitmeid kordi enam, kui eelnevatel aastatel. „Lisasime mitmeid uusi valgusintstallatsioone, valguskette kui täiendasime ka vanu. Kuid koostöös elanikega saame luua veelgi rohkem ilu ja valgust meie ümber ning tuua siia pimedasse aega rõõmu,“ rääkis linnaosavanem ning kutsus elanikke üles hoove kaunistama ning konkursist osa võtma.

Konkursist on osa oodatud võtma nii eramajaomanikud kui ka korteriühistud, kes panustavad linnaosas jõulumeeleolu loomisse. Kaunistatud hoovidest oodatakse fotosid kuni 25. jaanuarini 2021 e-posti aadressil Haabersti@tallinnlv.ee. Lisaks fotole tuleb kirjutada, kus kaunistatud hoov asub, kaunistaja nimi ja kontakt. Kellegi teise esitamiseks konkursile peab olema kinnistuomaniku nõusolek.

Head Uudised GoodNews