1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Muusika
  4. Megahiti „Love Tonight” esitaja Shouse annab nädalavahetusel 2 kontserti ja külastab Rally Estoniat
Megahiti „Love Tonight” esitaja Shouse annab nädalavahetusel 2 kontserti ja külastab Rally Estoniat

Megahiti „Love Tonight” esitaja Shouse annab nädalavahetusel 2 kontserti ja külastab Rally Estoniat

Suurfestivalide staar ning viimaste aastate klubimuusika hinnatud artist SHOUSE annab sel reedel kontserdi Tallinnas Noblessneri Valukojas ning laupäeval Tartus Rally Estonia järelpeol. Esmakordselt Eestit külastavat duot saab näha ka Rally Estonia külaliste hulgas.

Tomorrowlandi, EXIT Festivali ja Ibiza lavadel sadade tuhandete fännide ees esinenud Austraalia päriolu duo on ridamisi välja lasknud globaalseid klubihitte. Shouse esimest, klubihümniks tituleeritud hitti, „Love Tonight” on voogedastusplatvormidel kuulatud enam, kui miljard korda.

Pandeemiaperioodil tuntuks saanud Austraalia duo loomingu eesmärk oli inimeste ühendamine läbi kooslaulmise ja tantsimise. Nende looming sümboliseerib inimestevahelist sidet, posititiivseid emotsioone ning tunnet, et me ei ole maailmas üksinda vaid tihedalt teiste inimestega seotud. Lugudes kasutatakse muuhulgas kuni 50-pealisi koore, mis tekitavad kuulajas kaasahaarava transitunde ning annavad auga võimaluse lugusid klubihümnideks nimetada.

Meeste lugudest on teinud remixe sellised megastaarid nagu David Guetta, Robin Schulz, Kungs.

Kuula ka Shouse eelmisel nädalal välja tulnud uut hitti “You Love”, mis on salvestatud koos gospelikooriga:

Duo lubab Eestis anda meeldejääva live-set’i, kus mehed lubavad pikka tantsumaratoni ning võimalust kaasa laulda!

  • Kontserdid toimuvad 21. juulil Tallinnas Noblessneri Valukojas ja 22. juulil Tartus Rally Estonia ametlikul järelpeol Ööklubis Maasikas.
Head Uudised GoodNews