1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Kirjandus
  4. “Minu Oslo” esitlused Tartus ja Tallinnas
“Minu Oslo” esitlused Tartus ja Tallinnas

“Minu Oslo” esitlused Tartus ja Tallinnas

Heikki Võsu esitleb raamatut “Minu Oslo” 28. märtsil kell 18 Tartu linnaraamatukogus ja 30. märtsil kell 12 Viru keskuse Rahva Raamatus Norra reisihommikul.

Heikki Võsu elas neli aastat Oslos Eesti diplomaadi abikaasana. Temalt saab teada, milline tundub elu Norra pealinnas, mida saatkonnas tegelikult tehakse ja milliseid omadusi on vaja selleks, et olla üks korralik koduperemees.

Seltsiks Heikki huumoriga immutatud Oslo-juttudele ühineb vestlusega “Minu Norra” (2016) autor Tanel Saimre, kes elas, tudeeris ja töötas Norra arktilises põhjaosas, kus ta nägi lummavaid virmalisi, elas norrakate, poolakate, pagulaste ja professoritega ning koges omal nahal Norra erinevaid tahke.

Praktilist reisinõu annab laupäeval Estraveli e-äri arendusjuht Matthias Kreisman, kes on pikalt Norras elanud ja oskab oma kogemusest jagada infot selle kohta, kuidas ja millal on parim Norrasse reisida ning milliseid reisimisviise ja harrastusi seal erinevatel aastaaegadel proovida.

Estraveli, Rahva Raamatu ja Petrone Prindi reisihommikud toimuvad kord kuus Viru keskuse Rahva Raamatus. Otseülekannet saab vaadata nii Rahva Raamatu, Petrone Prindi kui ka Estraveli Facebooki lehtedel ning hiljem ka järelvaatamises. Järgmised reisihommikud viivad 27. aprillil Londonisse ja 18. mail Horvaatiasse.

Head Uudised GoodNews