1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Muinastulede ööl sõidab Lennusadama ja Pirita vahet meretakso
Muinastulede ööl sõidab Lennusadama ja Pirita vahet meretakso

Muinastulede ööl sõidab Lennusadama ja Pirita vahet meretakso

Laupäeva, 29. augusti õhtul, kui tähistatakse muinastulede ööd, teeb meretakso liinil Lennusadam-Pirita-Lennusadam õhtuseid lisasõite.

“29. augusti õhtul tähistatakse muinastulede ööd. Meretakso pakub sel puhul ainulaadset võimalust nautida imelist vaadet muinastuledele ja õhtusele Tallinnale otse merelt. Meretakso on lisanud marsruudile Lennusadam-Pirita kummaski suunas neli õhtust väljumist,” sõnas Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat. Laupäevased reisid Lennusadamast Piritale väljuvad kell 18, 19, 22 ja kell 23 ning Piritalt Lennusadamasse väljub meretakso kell 18.30, 19.30, 22.30 ja viimane reis läheb teele pool tundi enne südaööd ehk kell 23.30. “Kindlasti saavad unustamatu elamuse kõik, kes tulevad muinastulede ööd nautima Tallinna lahele,” sõnas Liinat.
“Peale õhtuste sõitude teenindab meretakso Gundel reisijaid laupäeval ka päevasel ajal. Lennusadamast Piritale väljub meretakso kell 13 ja kell 15 ja Piritalt Lennusadamasse kell 14 ja kell 16,” sedastas linnaosavanem. Lisainfot meretakso Gundel sõitude kohta saab telefonil 501 1416.

Head Uudised GoodNews