1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. MUUSEUM AVATUD I Nõmme muuseum on taas avatud
MUUSEUM AVATUD I Nõmme muuseum on taas avatud

MUUSEUM AVATUD I Nõmme muuseum on taas avatud

Nõmme muuseum avab täna, 21. mail, taas oma uksed kõigile külastajatele. Seoses eriolukorraga riigis suleti muuseum 12. märtsil ja on olnud kinniste uste taga üle kahe kuu.

“Nõmme muuseum taasavati ajaloolises jaamahoones 18 aastat tagasi. Muuseumi püsiekspositsioon näitab Nõmme kui iseseisva linna arengulugu aastatel 1926-1940 ja ka varasemaid aastaid alates Nõmme rajamisest Nikolai von Glehni poolt 19. sajandi lõpus,” rääkis Nõmme linnaosa vanema Grete Šillis. „Muuseum on nüüd taas kõigile külastamiseks avatud. Muuseumikülastajatel palume järgida kõiki viiruse leviku tõkestamiseks kehtestatud tingimusi. Pidada lugu 2+2 reeglist ja kasutada kohapeal olemasolevaid käte desinfitseerimisvahendeid,“ lisas linnaosavanem.

Nõmme muuseum asub endises Nõmme jaamahoones aadressil Jaama 18 ning on külastajatele avatud N kl 12–16, R kl 12–18 ja L kl 10–16.  Pilet õpilasele ja pensionärile on üks ja täiskasvanule kaks eurot.

Muuseum jääb hetkel avatuks kuuks ajaks, kuni 20. juunini, millele järgneb suvepuhkus. Seejärel avatakse Nõmme muuseum külastajatele taas augustis.

Head Uudised GoodNews