1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Nädalavahetusel toimub vabaajamess „No vaata 2018“
Nädalavahetusel toimub vabaajamess „No vaata 2018“

Nädalavahetusel toimub vabaajamess „No vaata 2018“

Laupäeval, 25. augustil kell 12–16 toimub Tallinna spordihallis (Herne 30) suur laste ja noorte vabaajamess „No vaata 2018“, kus uue algava kooliaasta huviringe ja treeninguid tutvustab üle 50 huvikooli ja organisatsiooni.

Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsevi sõnul on messil esindatud pealinna spordiklubid, huvikoolid ning arendavaid vaba aja võimalusi pakkuvad organisatsioonid, kes kõik on huvilistele ka abiks uuel õppeaastal meelepärase huvitegevuse leidmisel.

 „“No vaata“ eesmärgiks on pakkuda lastele, noortele ja peredele võimalust leida uusi ja meelepäraseid hobisid, tutvustada põnevaid huvialasid, sportimisvõimalusi ja vaba aja võimalusi. Meie sooviks on pakkuda avastusrõõmu ning aidata lastel ja noortel teha teadlikumaid valikuid omale huviala või harrastuse leidmisel, “ tutvustas abilinnapea.

Kokku on messil osalemas üle 50 organisatsiooni – nende seas leiab huvikoole, spordiklubisid, muuseume, tehnoloogiakoole jt, kes viivad läbi nii huviringe kui ka näidistreeninguid. Esindatud on väga lai huvialade valik ning tutvuda saab nii digitehnoloogia, robootika, programmeerimise, ajaloo, keeleõppe, paberi- ja puutöö, ekstreemspordi jt hobide ning harrastustega.

Kohapeale on kutsutud põnevate ja innovaatilisemate huvialade tegevused, näiteks, nagu robootika ja konstrueerimine, 3D-modelleerimine, programmeerimine jms. Samuti erinevad haridusprogramme pakkuvad asutused, kes kasutavad innovaatilisi ja nutikaid lahendusi oma õppe läbiviimisel.

Kogu päeva saab nautida huvikoolide laste esinemisi, osaleda õpitubades ja võtta osa vahvatest loosimismängudest. Päeva juhib Keili Sükijainen.

Külaliste vahel loositakse peaauhinnana Telia Eesti poolt välja pandud iPhone 6  ja akupangad.

Messi peakorraldajaks on Tallinna Spordi- ja Noorsooamet ning üritus toimub tänavu juba kuueteistkümnendat korda. Messist osavõtt on huvilistele tasuta.

Lisainfot leiab Tallinna noorteinfo lehelt www.tallinn.ee/novaata ja Facebookist: No vaata 2018.

Head Uudised GoodNews