1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Narva Kutseõppekeskus on Töötukassa parim partner Ida-Virumaal
Narva Kutseõppekeskus on Töötukassa parim partner Ida-Virumaal

Narva Kutseõppekeskus on Töötukassa parim partner Ida-Virumaal

Narva Kutseõppekeskus
Narva Kutseõppekeskus

Eesti Töötukassa tunnustas Narva Kutseõppekeskust kui parimat koostööpartnerit Ida-Virumaal.

Auhinna võttis kolmapäeval, 13. jaanuaril Estonia kontserdimaja Valges saalis toimunud tseremoonial vastu kutseõppekeskuse direktor Riina Veidenbaum, kelle sõnul on see suur tunnustus kogu koolipere pingutustele.

“Oleme tähelepanust liigutatud, kuid teame, et ilmaasjata sellist tunnustust ei anta. Tänu koostööle töötukassaga on meie koolis aastate jooksul uue eriala omandanud, end täiendanud või ümber õppinud sajad inimesed, kes seejärel naasnud edukalt tööturule,” ütles Veidenbaum.

Koolijuht lisas, et senine koostöö töötukassaga on olnud viljakas eeskätt seetõttu, et mõlemad osapooled on aktiivsed, otsides ja pakkudes uusi võimalusi, kuidas piirkonna tööturgu elavdada ja paremaks muuta.

Töötukassa Ida-Virumaa osakonna juhataja Anneki Teelahki sõnul on pikaajaline koostöö Narva Kutseõppekeskusega arenenud sisukaks partnerluseks. Koos ja ühiselt on korraldatud muu hulgas erinevaid üritusi nagu teabepäevad, messid ja haridusfestivalid.

“Narva Kutseõppekeskus on kaasaegse mõtlemise ja sisuga ametikool,” ütles Teelahk. “Kutseõppekeskuses töötavad kompetentsed ja pühendunud inimesed. Meie erilist tänu väärib kooli juhtkond, täiendusõppe osakond ning info- ja karjäärinõustamiskeskus, kes on aktiivselt osalenud töötukassa partnerite koostööseminaridel ning andnud vajalikku tagasisidet panustades seeläbi töötukassa teenuste arendamisse. Kõikides kooli tegemistes on tunda missioonitunnet ja tahet panustada piirkonna tööturu arengusse.”

Narva Kutseõppekeskus on Ida-Virumaa juhtiv kutseõppeasutus, kus saab õppida ligi 30 eriala 12 õppekavarühmast. 10 õppekavarühma on saanud välishindamisel täisakrediteeringu. Alates 2015. aasta septembrist on kool kutsehariduse õpirände harta omanik. Õpe toimub eesti ja vene keeles, põhi- ja keskhariduse baasil ning nii kooli- kui ka töökohapõhiselt.

Head Uudised GoodNews