1. Avaleht
  2. Haridus
  3. Nõmme noortekeskustes ja huvikoolis algas põnev koolivaheaja programm
Nõmme noortekeskustes ja huvikoolis algas põnev koolivaheaja programm

Nõmme noortekeskustes ja huvikoolis algas põnev koolivaheaja programm

Foto: Pixabay

Alanud koolivaheaega saavad Nõmme noored sisustada mitmete huvitavate tegevustega, mida pakuvad Valdeku ja Pääsküla noortekeskused ning Nõmme huvikool.

Nõmme linnaosa vanema Grete Šillise sõnul pakuvad kaks Nõmmel tegutsevat noortekeskust ja huvikool sügisvaheajal erinevaid temaatilisi tegevusi. „Sügisvaheaeg on hea aeg, et tavapärasest koolirutiinist korraks välja tulla ja võtta ette mõni uus põnev väljakutse. Meelepäraseid tegevusi leiavad endale nii looma- ja loodusesõbrad kui ka käsitöö-, tehnika- ja teadushuvilised noored,“ rääkis linnaosavanem Grete Šillis.

21.-26. oktoobrini toimub Valdeku noortekeskuses (Valdeku 13) lemmikloomanädal. Külastatakse Tondi maneeži ja Nõmme loodusmaja, tutvutakse juhtkoera ja tema treeneriga, meisterdatakse lemmikloomade mänguasju ja keraamilisi toidu- ja joogikausse loomadele. Kõik tegevused on noortele tasuta. Valdeku noortekeskus on koolivaheajal avatud E-N 12.00-19.00 ja R-L 11.00-18.00.

Koolivaheajaprogramm Pääsküla noortekeskuses (Rännaku pst 1) pakub tegevusi kõigile teadusehuvilistele. Toimuvad teadusvõistlused ja suur teadus-show, samuti saab mõõtu võtta teadusteemalises kuldvillakus ja korraldatakse piljarditurniir. Kõik tegevused on noortele tasuta.  Pääsküla noortekeskus on koolivaheajal avatud E-R 12.00-19.00.

Nõmme huvikool (Vikerkaare 10) korraldab 21.-24. oktoobril päevaseid ja õhtuseid linnalaagreid. Päevases linnalaagris toimuvad erinevad kunstiteemalised töötoad ning robootika ja tehnikaga seotud mõttemängud. Õhtused linnalaagrid on pühendatud tehnikateemadele, kus tutvustatakse juhtrajamudelismi ja luuakse arvutimänge. Ühe laagripäeva hind on 14 eurot. Nõmme huvikooli päevane linnalaager toimub kahes majas (Nurme 40 ja Vikerkaare 10) kell 10.00-13.00. Õhtune linnalaager toimub aadressil Vikerkaare 10 kell 18.00-21.00.

Head Uudised GoodNews