1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Nõmme uisuparki on külastanud üle 18 000 inimese
Nõmme uisuparki on külastanud üle 18 000 inimese

Nõmme uisuparki on külastanud üle 18 000 inimese

Nõmme gümnaasiumi hoovis avatud uisupargi külastused on võrreldes eelmise aasta sama ajaga märksa suuremad. Sel hooajal on juba üle 18 000 inimese Nõmmel uisutamas käinud.

Nõmme linnaosa vanema Grete Šillise sõnul teavad kohalikud aktiivsed nõmmekad, et liuväli toimib hoolimata soojast talvest, sest liuvälja all on spetsiaalne külmutustorustik, mis garanteerib uisupargi toimimise isegi pluss kraadidega. „Külastasin ise uisuparki eelmisel nädalal ja võin kinnitada, et see talispordikoht Nõmmel on äärmiselt populaarne,“ ütles Šillis.

HK Hall OÜ juhatuse liige Silver Uustalu ütleb, et Nõmme linnaosa koolide külastused on rohkem kui kahekordistunud. „Sellel hooajal on suusaveerand asendunud uisuveerandiga. Seetõttu piirkonna koolid kasutavad väga palju võimalust, et viia liikumistunnid läbi just Nõmme uisupargis,“ ütles Uustalu. „Õpetajate ja laste tagasiside on väga positiivne, sest lastele meeldib uisutada ning see on hea vaheldus tubastele tegevustele,“ lisas ta.

6. märtsil on Nõmme uisupargis kooligruppidel võimalik kurlinguga tutvust teha. Tavapäraselt on selline võimalus vaid Tondiraba jäähallis, kuid märtsi esimesel nädalal kolib kurling pop-up liuväljadele. Samuti saavad kooligrupid Uisupargis hooaja lõpuni uisutunde läbi viia.

Nõmme gümnaasiumi hoovis asuva liuvälja teine hooaeg avati detsembri algul. Nõmme uisupark jääb sel kevadel avatuks 15. märtsini.

Head Uudised GoodNews