1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Nõmmel alustavad töösuve järgmised malevarühmad
Nõmmel alustavad töösuve järgmised malevarühmad

Nõmmel alustavad töösuve järgmised malevarühmad

19. juulil alustavad Nõmmel tööd järgmised tänavusuvised õpilasmalevlased.

“Loodetavasti on nad sama tublid kui meie esimene malevarühm, kelle panusega jäime väga rahule,” ütles Nõmme linnaosa vanem Grete Šillis. “Noored olid töökad ja hoolsad ning malevajuhid professionaalsed. Oleme väga tänulikud!”

Nõmme tänavuse esimese malevarühma tööpanusesse jääb võsalõikus Vabaduse pargis, Nõmme huvikooli aia ja õueala korrastamine, heakorratööd Valdeku 13 juures asuvas rulapargis ja avalikul alal.

Hele-Leek Amburil Nõmme huvikoolist jagub malevlastele vaid kiidusõnu: “Noored tegid kolm päeva tõsist tööd: meie Nurme 40 territoorium sai tormikahjustustest koristatud ja piirdeaed värvitud. Oleme rõõmsad ja tänulikud ka Nõmme linnaosavalitsusele. Saame siiralt öelda, et huvikoolil oli malevlastest-juhendajatest ainult hea meel!”

“Ka täna alustavatel õpilasmalevlastel on ees lai tööpõld,” räägib Nõmme linnaosa vanem. “Kogemus on näidanud, et noortele meeldib võsa lõigata – ja seda on meil pakkuda parasjagu: Võidu ja Jannseni pargis, Kreegi parkmetsas, Pääsküla rabas, Kitsarööpa tee kergliiklustee ääres jne. Lisaks muidugi hulk heakorratöid, hoovide puhastamist ja prahikoristamist. Soovin kõigile malevlastele tegusat suve, rõõmsat meelt ja tööindu!”

Malevanoored alustavad Nõmmel tööpäeva kell 10 ja lõpetavad kell 14 ühise lõunasöögiga. Kokku tegutseb Nõmmel tänavu kolm malevarühma: 28. juunist kuni 9. juulini 16 noort, 19. juulist kuni 23. juulini 10 noort ja 19. juulist kuni 30. juulini 16 noort vanuses 13–15.

Head Uudised GoodNews