1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Nõo Lihatööstus avas Tartu Turul uue kontseptsiooniga esindusleti
Nõo Lihatööstus avas Tartu Turul uue kontseptsiooniga esindusleti

Nõo Lihatööstus avas Tartu Turul uue kontseptsiooniga esindusleti

Nõo Lihatööstus avas jaanuaris Tartu turuhoones uue kontseptsiooniga müügileti, kus pakutakse poetoodete kõrval erihinnaga mittestandartseid lihatooteid.

„Toiduainete eripakkumised lähevad praegusel ajal inimestele väga korda. Juba esimestel nädalatel kasvas leti külastajate arv kolmandiku võrra,“ ütles Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük. Ettevõte pakub nüüd iga päev Tartu turuhoones oma tavapärase tootevaliku kõrval erinevaid mittestandartseid lihatooteid.

Foto: Lauri Kulpsoo

Tartu Turg on tuntud ja tunnustatud kogu Lõuna-Eestis, pakkudes head alternatiivi kaubanduskeskustele ja toidupoodidele. „Meil on seal otse ja vahetu kontakt tarbijaga, mis on toidutootja jaoks tagasiside saamiseks väga oluline,“ tõdes Kruustük. Tema sõnul on neil Tartu Turuga sarnased eesmärgid pakkuda inimestele tervislikku ja kvaliteetset toitu.

„Majanduslikult keerulistel aegadel leiavad inimesed tee turule ning Nõo Lihatööstus täiendas oma tootevalikut nende ootustele vastavaks,“ ütles Kruustük.

Foto: Lauri Kulpsoo

Tartu Turu tegevjuht Rene Kiis tõdes samuti, et turgu külastatakse praegu varasemast rohkem. „Siin pakutakse sellist kaupa, mida tavapoodidest ei leia ning tooteid on saadaval väga erinevas hinnaklassis,“ ütles Kiis. Lisades, et turul on palju sooduspakkumisi.

Aasta tagasi korraldatud turulkäijate küsitlusest selgus, et Tartu Turgu külastab kord nädalas 54 protsenti küsitletutest.

Head Uudised GoodNews