1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Noore meistri tiitliga pärjati seitsme eriala võistlejad
Noore meistri tiitliga pärjati seitsme eriala võistlejad

Noore meistri tiitliga pärjati seitsme eriala võistlejad

3. mail sai Eesti Näituste messikeskuses avalöögi oskuste festival „Noor meister 2019“, mis tõi kohale kutsemeistrivõistlejad ja tuhandeid messikülastajad. Ürituse avas haridus-  ja teadusminister Mailis Reps. Esimese seitsme kutseala noore meistri tiitli võitjatega saad tutvuda siin.

„Noor meister“ tiitliga said esimesel päeval pärjatud seitsme eriala võistlejad. Oskuste festivali külastasid tuhanded noored, kes osalesid töötubades, uurisid õppimisvõimalusi kutsekoolides, arutasid tulevikuplaanide üle koos karjäärinõustajatega, elasid kaasa ning võistlesid kutsemeistrivõistlustel.

Enne festivali oli koolidel võimalus külastada erinevaid ettevõtteid. Tänu Eesti Tööandjate Keskliidule võttis noori vastu 29 ettevõtet ja põneva külastuskogemuse said ligi 600 noort. Messihallis filmiti ka viimane osa telesaates „Noor meister“, mis jõuab ETV2 ekraanile 1. juunil.

Ürituse teine päev jätkub täna Eesti Näituste messikeskuses (Pirita tee 28, Tallinn), kuhu ootame kõiki enda oskusi proovile panema ja festivalimelu nautima. Igaüks leiab festivalil põnevaid töötubasid oskuste avastamiseks ja arendamiseks. Noori nõustavad karjäärispetsialistid nii hariduse kui ka tööturu teemadel. Kohal on kutsekoolide esindajad ja õpilasfirmad. Jätkuvad kutsemeistrivõistlused ja noore meistri tiitlit jagatakse järgmistel erialadel. Kohtuda saab noorteyoutuberitega ja kaasa elada DJ lahingule. Festivali lõpetab Daniel Levi bänd.

VAATA GALERIID!
Fotod: Erlend Štaub ja Karli Saul

Head Uudised GoodNews